Haberler

Balıkesir'de Verilmeyen Çim Saha Kavgası

Balıkesirspor'lu yöneticilerin, Torku Konyaspor maçı öncesi antrenman için kendilerine verilmeyen çim sahanın rakiplerine tahsis edildiği iddiasıyla başlayan tartışmalar giderek büyüyor.

Balıkesirspor'lu yöneticilerin, Torku Konyaspor maçı öncesi antrenman için kendilerine verilmeyen çim sahanın rakiplerine tahsis edildiği iddiasıyla başlayan tartışmalar giderek büyüyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Hocaoğlu'nun dün kendilerinden saha istenmediği şeklindeki açıklamasından sonra bugün yazılı bir açıklama yapan Balıkesirspor yönetimi, Başkan Tuna Aktürk'ün sahayı daha sezon başında istediğini, daha sonraki randevu taleplerine de yanıt verilmediğini belirterek, "Timsah gözyaşları dökmek yerine mert olmak daha erdemli bir davranıştır" ifadesini kullandı. Açıklama şöyle devam etti:

"Bugüne kadar yapılanları polemiğe girmemek için sükunetle gözledik. Ancak antrenman sahasının takımımıza verilmeyip, rakibimize verilmesi üzerine yaptığımız açıklama, birilerini rahatsız etti. Sayın Başkan arzu ederse, 'Bakımda' dediği çim sahanın bakım görsellerini gün, ay ve saat detaylarıyla iletebilir, iş makinalarının kaç gün sahada kontak açmadan durduğunu sunabiliriz. Bizim hiçbir zaman yenilgiye mazeret arama gibi bir politikamız olmamıştır. Aksine maçtan sonra rakibimizin iki penaltısının verilmediği de dahil olmak üzere gerekli açıklamalar başkanımız tarafından yapılmıştır."

Açıklamada saha isteme olayına da değinen Balıkesirspor yönetimi şu bilgiyi verdi:

"Başkanımız Tuna Aktürk sezon başında Balıkesir Büyükşehir Beledişespor Başkanı Hocaoğlu'ndan tesisleri istemiş, kendisi Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Edip Uğur ile görüşmesi gerektiğini belirtmiştir. Uğur'dan 5 Haziran ve 23 Haziran 2014 tarihinde yazılı, daha sonra sözlü randevu taliplerimize geri dönüş yapılmamıştır. Yöneticilerimiz ve hocalaramız defalarca Sayın Hocaoğlu ile görüşmüş, olumlu cevap alamamışlardır. Sayın Başkanın asılsız iddialar ve gerçeklikle ilgisi olmayan haberlerle kamuoyunu yanılttığı ortadadır."

Hocaoğlu'nun Balıkesirspor kulübünden cumartesi günü yapılan açıklamaya ancak perşembe günü cevap verdiği vurgulanan açıklama şöyle noktalandı:

"Sayın Başkan, kamuoyunu nasıl kandırabileceğini herhalde 6 günde tasarlayabildi. Biz Balıkesirspor yönetimi olarak kamuoyu önünde şahitlerle birlikte yüzleşmeye hazırız. Peki siz hazır mısınız? Konu ile ilgili olarak 13 Şubat 2015'te Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanlığı'na tekrar dilekçe verilmiş olup gelen cevap kamuoyu ile paylaşılacaktır. Unutulmasın ki tarih her şeyi kaydettiği gibi bunları da yazacaktır." - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Torku Konyaspor Yusuf Hocaoğlu Balıkesirspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title