Haberler

Balıkesir'de Sağlık Teşkilatının Bir Arada Olduğu Yeni Hizmet Binasının Açılışı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Balıkesir'de İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin bir arada bulunduğu yeni hizmet binasının açılışını yaptı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Balıkesir'de İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin bir arada bulunduğu yeni hizmet binasının açılışını yaptı.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Müdürlüğü ve 1 buçuk yıl önce yapılan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği kurumlarının bir arada bulunduğu yeni hizmet binasının açılışını yaptı. Açılış törenine Vali Ahmet Turhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Adayı Ahmet Edip Uğur, milletvekili Tülay Babuşçu, İl Sağlık Müdürü Mustafa Alp Akoğlan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Yılmaz, Halk Sağlığı Müdürü Hülya Ertür, hastane yöneticileri ve sağlık teşkilatı çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

Binanın Balıkesir'e yakıştığını kaydeden Bakan Müezzinoğlu, yaptığı konuşmada Türk devletinin büyük bir devlet, Türk milletinin de büyük bir millet olduğunu vurguladı. Bakan Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Artık Türkiye Cumhuriyeti devleti büyük bir devlet, Türk milleti de büyük bir millet. Onun eserlerini hemen her yerde görüyoruz. 10 yıl önce Ağız Diş sağlığı Merkezini bize dışarıdan gelenler anlatırdı. Biz karşı atağa geçtik, evet bizde de var diyoruz. ambulanslarımız, ambulans helikopterlerimiz, ambulans uçaklarımız, hastanelerimiz modern. İl Sağlık Müdürlüğümüzle entegre bir yapı kurduk. Birbiriyle entegre, omuz omuza çalışıyor, sac ayağı gibi ilin sağlık sorunlarıyla uğraşıyor, bütün sağlık sorunlarını kucaklıyor sahipleniyor. Acil ambulans hizmetleriyle gerekiyorsa bir günlük bebeğimizi ambulans helikopterle en doğru en ideal mekana hizmet alıp tedavi olabileceği mekanlara taşıyabiliyoruz. Kamu Hastaneleri kurumumuzla hastanelerimiz artık özel hastanelerle uğraşan değil özel hastanelerin artık devlet in yaptığı yeni hastaneler ile yarışır bir noktaya geldi. Önümüzdeki süreç çok daha iyi olacak. Bu süreçten rahatsız olanlar, sekteye uğratmaya çalışanlar var. İftiralarla, dedikodularla, belirli tuzaklarla bu milletin kaderiyle oynamak istiyorlar. Özellikle seçim zamanlarında birçok iftira birçok dedikodu. Ayvaık'ta hastane yerine Koç grubuna vermişiz diye farklı bir iftira atıyorlar. Biz iş yapıyoruz. milletin imkanlarını millete döndürüyoruz. Biz millete değer veriyor seviyoruz. Milletin dertlerini ve sıkıntılarını paylaşarak azaltmayı kendi hayat felsefemizin bir gereği olarak görüyoruz. Dertleri ve sıkıntılar paylaşıldıkça azalır mutluluklar ise paylaşıldıkça artar. İstiyoruz dertleri ve sıkıntıları paylaşarak azaltalım ki milletçe büyüteceğimiz ve çoğaltacağımız mutluluklar olsun. Bizim derdimiz hizmet. Biz iş üretiyoruz diğerleri laf, ama keşke laf üretseler. Ne yazık ki iftira üretiyorlar. Ama inanıyorum ki 30 Mart akşamı biraz kabiliyetleri varsa, daha önce başaramadılar, inşallah 30 Mart akşamı başarırlar; Bir ders alabilseler onlar da kazanacak, millet de kazanacak. İnşallah 30 Mart'a kadar da bu milletin yarınlarıyla ilgili oyun oynamak isteyenlere fırsat vermeden milletle beraber çalışacağız. Ülkemizi ve milletimizi Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği muasır medeniyetler seviyesinin üzerindeki bir Türkiye, muasır medeniyet seviyesi üzerinde bir Türk milleti. İnşallah o hedefe 2023 yılında bu ülkeyi el birliğiyle, gönül birliğiyle taşıyacağız."

Konuşmaların ardından konfeti yağmuru altında kurdelenin kesilmesiyle açılışı yapılan yeni hizmet binasına giren Bakan Müezzinoğlu yatırımların hız kesmeden süreceğini söyledi. Bakan Müezzinoğlu, Balıkesir'de akşam saatlerinde sona eren programının ardından Çanakkale'ye gitmek üzere Balıkesir'den ayrıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İl Sağlık Müdürlüğü Mehmet Müezzinoğlu Balıkesir Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title