Haberler

Balıkesir'de Pompalı Tüfekli Dehşet: 3 Ölü 1-

Balıkesir'de pompalı tüfekli dehşet: 3 ölü

Balıkesir'in Altıeylül İlçesinde, 28 yaşındaki Kadir Akşit, bir gün önce bir düğünde tartıştığı üç kişiyi köy konağının yanındaki kahvehanenin önünde pompalı tüfekle öldürdü. Kadir Akşit, olayın ardından jandarmaya teslim oldu.

Kırsal Akçakaya Mahallesi'nde, dün (çarşamba) düzenlenen bir düğünde, evli ve bir çocuk babası çiftçi Kadir Akşit, mahallenin emekli polis olan eski muhtarı Süleyman Çağlayan (66), yanındaki köylülerden Cengiz Bozdağ (50) ve Hasan Doğan (51) ile tartıştı. Araya giren düğün evi sahipleri ve diğer köylüler, tartışmanın daha fazla büyümesini önledi. Yaşananları kabullenemeyen Kadir Akşit, pompalı tüfeğini alarak bugün saat 15.30 sıralarında tartıştığı üç kişyinin oturduğu mahalle konağı yanındaki kahvehaneye geldi. Elindeki pompalı tüfeği kahvehanenin önünde oturanlara doğrultan Kadir Akşit, peşpeşe ateşledi. Vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden Cengiz Bozdağ ve Hasan Doğan olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan eski muhtar Süleyman Çağlayan, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Çağlayan, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Olayın ardınan

kaçan Kadir Akşit, bir süre sonra suç aleti tüfekle jandarmaya teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ramazanan Bayramı'nın son gününde üç kişinin ölümü Akçay Mahallesi'ni yasa boğdu. Akçay Mahallesi Muhtarı Yaşar Yaraş, uzun yılladır böyle bir olayın mahallerinde yaşanmadığını belirterek, bütün köylülerin şokta olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Doğan Altıeylül Balıkesir Çağlayan 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title