Haberler

Çılgın Anne Evini Yıktırmamak İçin Bebeğini Kesmekle Tehdit Etti

Güncelleme:

Balıkesir'de hazine arazisine inşa edilen kaçak yapıların yıkımı sırasında bir kadın, yıkım ekibini evinden uzak tutmak için bebeğinin boğazına bıçak dayadı.

Balıkesir'de, hazine arazisine inşa edilen kaçak yapıların yıkımı sırasında olaylar çıktı. Bir kadın, ekipleri ve güvenlik güçlerini evine yaklaştırmamak için kendi boğazını yaraladığı bıçağı, bebeğinin boğazına dayadı, bazı vatandaşlar kazmalarla ekiplerin üzerine yürüdü.

HÜKÜM GEREĞİ YIKIMA BAŞLANDI

Karesi Belediyesi, Kabakdere Mahallesi'nde hazine arazisine yapılan kaçak binaları, ilgili yasanın, "Belediyelere, hazineye, özel idarelere, katma bütçeli dairelere ait arazi ve arsalarda veya devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan yerlerde yapılacak, daimi veya geçici bütün izinsiz yapılar inşa sırasında olsun veya iskan edilmiş olsun, hiçbir karar alınmasına lüzum kalmaksızın, belediye veya devlet zabıtası tarafından derhal yıktırılır" hükmü gereği sabahtan itibaren yıkmaya başladı.

BASIN MENSUPLARINA TAŞ ATILDI

Bazı yapıların sahipleri zeytin tarlalarında olduğu için mahallede bulunmadıkları sırada başlayan yıkımda, 300'e yakın jandarma, polis ve zabıta görev aldı.

Komşularının haber vermesi üzerine bahçelerden erken dönen kaçak yapı sahipleri, güvenlik güçlerinin üzerine kazmalarla yürüdü, onlara taş attı. Bazı vatandaşlar, görüntü çeken basın mensuplarına da taş atarak, tepki gösterdi. Kadınlar, evlerinin yıkıldığı görünce fenalık geçirdi.

YIKIM EKİPLERİNİ UZAK TUTMAK İÇİN BEBEĞİNE BIÇAK DAYADI

Evinin yıkılmasını ve güvenlik güçleri ile yıkım ekiplerinin yaklaşmasını önlemeye çalışan bir kadın, bıçakla önce boğazını yaraladı. Daha sonra bıçağı bir yaşındaki bebeğinin boğazına dayayan kadın, komşuları, jandarma, psikolog ve sağlık ekiplerinin çabasına rağmen ikna edilemedi.

Diğer çocuklarını da yanına alan ve bıçakla tehditler savuran kadın ikna edilemeyince ekipler, onun bebeğine zarar verebileceği endişesiyle söz konusu yapının yıkımını erteledi.



Kaynak: AA / Güncel

Balıkesir Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Insan:

Sen bu azabi cek benim yoksul insanim. Saraylarda, gemilerde, ayakkabi kutullarinda sana yer yok:-(

19
9
yanıtYanıtla
nvn Mobil-ANDROID:

kim hakli kim haksiz nasil adalet :( bu soğukta insanlar ne yapsin .Allah YARDIMCINIZ olsun.Türkiye de herkese yer var kendi milletine yok.

20
5
yanıtYanıtla
ilahii:

hayır tamam zor durumda nasıl bi anne evladına bıcak dayar??anne misin sen şimdi?kimi kurtarıyosun?

10
10
yanıtYanıtla
Memet:

Sen hiç böyle bir durum yaşadın mı ki anneyi yargılıyorsun

yanıt2
yanıt1
Raki:

Suriyelileri besleyin ama kendi vatandaşınızı sokağa atıntipik AKEPE zihniyetiuyu Türkiye. . . .

10
7
yanıtYanıtla
gercekm@m.m:

sen akp zihniyeti diyecegine öncelikle bir anne bebeginin bogazina nasıl bıçak dayar onu bi düsün

yanıt3
yanıt9
gariban türkiye:

işte zalim hükumet , milleti de zalim yaptı kafayı yedi herkes

10
7
yanıtYanıtla
musa dunya:

baBANIN NYERİMİ HAZİN ARAZİSİNE EV YAPIYRSUN UTANMIYORMUSUN COCUGUNA BUNU YAPMAKTAN BU NE YAHU

1
8
yanıtYanıtla
gülay:

yoksullugun oldugu yerde . . . . . . . . . . . . . . . sessiz cigliklar vadir . . . . . . . zenginligin oldugu yerde para suskunlugu . . . . . . hic kimse benim basima su gelmez demesin . . nefes aldikca herkesin basina hersey gelir . . . . kimbilir nasil yapmislardi o evleri gariplerim hazineniz yerin dibine batsin

6
0
yanıtYanıtla
memet:

Amaç yıkmak değil , önemli olan devlet olarak ya hiç yaptırma ilk çivi çakıldığında önlem al , yada insanlar bu kadar para harcamış yapmış oturmuş uygun fiyata satli

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title