Haberler

Balıkesir Darbe Protestosunda Kalbine Yenilen İşadamı Toprağa Verildi

Darbe protestosunda kalbine yenilen işadamı toprağa verildiBALIKESİR'de, darbe girişimini protesto ederken kalp krizinden ölen Mahmut Eren, bugün toprağa verildi.

Darbe protestosunda kalbine yenilen işadamı toprağa verildi

BALIKESİR'de, darbe girişimini protesto ederken kalp krizinden ölen Mahmut Eren, bugün toprağa verildi.

Türkiye'yi sarsan darbe girişimini protesto etmek için dün (cuma) gece yarısı gerçekleştirilen protesto gösterilerine katılan Balıkesirli işadamı 46 yaşındaki Mahmut Eren, Atalar Caddesi'nde kalp krizi geçirdi. Yakınları tarafından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Eren, kurtarılamadı. Bir dönem İl Genel Meclisi'nde üye olarak görev yapan Eren'in cenazesi, bugün Zağnospaşa Camii'nde ikindide kılınan cenaze namazının ardından Başçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi. Balıkesir Altıeylül Belediyesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun da kayınbiraderi olan Eren'in cenazetörenine; AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Hocaoğlu, yakınları ve arkadaşları katıldı.

"DEMOKRASİ ŞEHİDİ"

Olayı anımsatan Başkan Kafaoğlu, "Dün gece bir darbe girişimi oldu. Halkımız seçilmiş Cumhurbaşkanına, hükümetine sahip çıktı. Milletimiz hür iradesiyle meydanlara çıkarak bu müdahalenin önüne geçti. Kayınbiraderim de darbe girişimini protesto etmek için meydana çıktığında kalp krizi geçirerek, vefat etti. Rabbim mekanını cennet eylesin. Tüm demokrasi şehitlerine Allah'tan rahmet diliyorum. Cenab-ı Allah bizi bu tür işlerle karşılaştırmasın. Ben inanıyorum ki bu işi planlayanlar da gerekli dersi aldı. Bu teşebbüslerin artık açılmamak üzere kapandığına inanıyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
title