Haberler

Balıkesir CHP Il Örgütü'nden Milli Egemenlik Yürüyüşü

Balıkesir CHP İl Örgütü'nden Milli Egemenlik yürüyüşüBALIKESİR'de, Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanlığı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 97'nci yılı nedeniyle Milli Egemenlik Yürüyüşü düzenledi.

Balıkesir CHP İl Örgütü'nden Milli Egemenlik yürüyüşü

BALIKESİR'de, Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanlığı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 97'nci yılı nedeniyle Milli Egemenlik Yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşe katılan yaklaşık 200 kişilik grup 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganları attı.

CHP Balıkesir İl örgütü bugün kentte yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının ardından akşam saatlerinde 'Milli Egemenlik yürüyüşü' gerçekleştirdi. Yürüyüşe katılan yaklaşık 200 kişilik grup, Balıkesir Tren Garı önünden Atatürk Parkı'na kadar yürüdü. Dev Türk Bayrağı'nın da taşındığı yürüyüşte grup, Mustafa Kemal'in askerleriyiz, Ne mutlu Türküm diyene, Atatürk gençliği görev başında sloganları attı. Atatürk Parkı'na ulaşan grup, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitler için saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı okudu.

Atatürk Parkı'nda vatandaşlara seslenen ve tek adamlığa karşı olduklarını belirten CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, 23 Nisan 1920 bundan 97 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı gündür. Bu meclis bizim için çok önemli. Mustafa Kemal Atatürk gerek Erzurum, gerek Sivas kongrelerinde milli mücadeleyi bir meclis ile birlikte yönetti. Asla tek adam olma niyetinde olmayıp, milli mücadeleyi bir ortak akılla yürütmeye çalıştı. 16 Nisan da yapılan referandumda anayasa değişikliği kabul edilmiş olsa da tek adam yönetimine karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Çünkü bu anayasa değişikliği ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin etkisiz ve işlevsiz hale getirildiğini çok iyi biliyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı unutturmamak adına bu günkü milli egemenlik yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu mücadelemizi sürdüreceğiz diye konuştu.

Etkinlik Atatürk Parkı'ndaki törenin ardından sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk Balıkesir 23 Nisan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title