Haberler

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Tüm Branşlarda Şampiyonluk Hedefliyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, bu sezon tüm branşlarda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve özellikle engelli basketbol takımı ve bayanlar voleybol takımından büyük başarı beklediklerini açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye spor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, bu sezon tüm branşlarda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve özellikle engelli basketbol takımı ve bayanlar voleybol takımından büyük başarı beklediklerini açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye spor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, tüm branşlarda şampiyonluk beklediklerini kaydetti. Hocaoğlu, "Özellikle engelli basketbol takımının bu yıl şampiyon olacağını ve gelecek yıl ülkemizi Avrupa'da temsil edeceğine inanıyorum. Büyükşehir Belediye spor olarak başarıya ulaşmak için, belediyelerin desteği olmadan spor yapmak çok zor. İş adamları ve iş kurumlarımız spora gönül vermede tutuk davranıyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilçe belediyelerimiz spora gerçekten ellerinden gelen desteği sağlamak için çaba gösteriyorlar. Bu illa ki maddi destek olması şart değil. Belediyelerin tesis alanlarını ve ortamlarını spor için açmaları çok önemli bizim için. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu başkanımıza teşekkür ediyorum. Şehrimiz de Büyükşehir Belediyespor olarak engelli basket takımımız ve kız voleybol takımımız liglerde mücadele etmeye başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor olarak İran milli takımında oynayan 2 engelli basketbolcuyu transfer ettik. Ayrıca milli takımlarda oynayan oyuncumuz Serdar takımımıza güç katıyor. Geçen sezon engelli takımımız da oynayan bazı oyuncularımız Beşiktaş ve Galatasaray'a transfer oldular. Biz oyuncularımızın önünü açmak için diğer takımlarımıza transferleri için izin veriyoruz. Bu yıl engelli basketbol takımımızdan şampiyonluk bekliyoruz. Engelli Basketbol takımımız bu sezon ilk maçında Ankara'da TSK Rehabilitasyon takımını 63-50 gibi bir skor ile kazanarak lige süper bir başlangıç yaptı. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor engelli liglerde oynayan takımlar içinde başında Alper Şentürk, tek engelli teknik adam olarak bizim takımımızın başında. Bu hafta pazar günü ligin en güçlü takımlarından Kardemir Karabük ile karşı karşıya geleceğiz. Basketbol severleri pazar günü Kurtderelispor salonunda ki maça davet ediyorum.

Bayan voleybol takımının durumuna da değinen Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Hocaoğlu, "Bayan Voleybol takımımız Bayanlar Voleybol 1. Lig'in de mücadele ediyor. Geçen yıl play offlarda Beşiktaş'a yenilerek süper lige katılmayı son anda kaçırdık. Bu yıl voleybol ligin de mücadele edecek takımımızın bütçesini 3/1 azaltarak daha küçük bir bütçe ile mücadele edeceğiz. Takımımızın başına Uğur Baysal hocamızı getirdik. Bu sezon lige çok iyi başlangıç yaparak, ilk 3 maçı kazanarak başladık. Bayan voleybol ve Engelli Basketbol takımımız müsabakalarını artık Kurtderelispor salonunda oynayacağız. Kurtderlispor salonu, şehrin merkezinde ve ulaşımı kolay taraftarlarımızın maçlara gelmesini ve takımlarımıza destek vermelerini istiyoruz" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Büyükşehir Belediyespor Yusuf Hocaoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title