Haberler

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Dursunbey'de

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Dursunbey ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu ve yatırmlar hakkında bilgi verdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Dursunbey ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu ve yatırmlar hakkında bilgi verdi.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, ve belediye meclis üyeleri tarafından Belediye Binası önünde karşılanan Uğur, Bahçavan'ın makamında açıklamalarda bulundu.

İlçede yapılacak projeleri sıralayan Uğur, Dursunbey'e toplu taşıma merkezi kazandıracaklarını dile getirerek "Proje kapsamında kamulaştırması büyükşehir tarafından yapılacak 454 metrekarelik alanda vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek tuvalet, çay ocağı, emzirme yeri bulanacak. Ulaştırma Daire Başkanlığı tarafından ayrıca Dursunbey'e 5 yeni durak inşası yapılacak. Çalışmalar kapsamında ilçedeki ulaşım araçları yenilenirken, biri ring hattında kullanılmak üzere iki otobüste ilçeye tahsis edildi. Ayrıca, Dursunbeylilerin sağlıklı, veteriner kontrolünde et yemesi ve kasap esnafının mağduriyetini gidermek için ilçeye Büyükşehir tarafından modüler, son sistem, hijyenik mezbaha kurulacak." dedi.

Uğur, Dursunbey ilçesinde hayvan pazarı olarak kullanılan arazinin bir bölümünün de mezbaha için tahsis edildiğini belirterek "İhalesi 21 Haziran tarihinde yapılacak mezbaha, temmuz sonu veya ağustos gibi faaliyete geçecek. Bu mezbaha sayesinde kaçak hayvan kesimleri de ortadan kalkacak ve halk sağlıklı, veteriner kontrolünde olan etleri gönül rahatlığıyla yiyebilecek." diye konuştu.

Park bahçe dışında büyükşehir ile ilçeye bağlanan kırsal mahalle yollarının da yapıldığını ifade eden Uğur, "9 kilometrelik Durabeyler- Kavacık ve 9 uçuk kilometrelik Gazallıdere, Karamanlar ile Taşkesiği, Delice- Çakmaklı, Gökçedağ- Girencik, Gökçedağ- Yumruklu ve Kütahya- Kazankuzu kısımları devam ediyor" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bahçavan Ahmet Edip Uğur Balıkesir Dursunbey Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title