Haberler

Balıkesir-bursa Karayolunda Ulaşım Güçlükle Sağlanıyor

Balıkesir’de akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeni ile Balıkesir-Bursa Karayolu’nda ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Balıkesir'de akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeni ile Balıkesir-Bursa Karayolu'nda ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Meteorolojinin günler öncesinden yaptığı uyarılar neticesinde Balıkesir'de akşam saatlerinde yoğun kar yağışı başladı. Özellikle Balıkesir'in Dursunbey, Susurluk, Altıeylül ve Karesi ilçelerini etkileyen kar yağışı gece geç saatlerde şiddetini arttırdı. Balıkesir-Bursa yolunda polis ekipleri otomobillerde kar lastiği uygulaması yaparken, kar lastiği ve zincirsiz olmayan araçların geçişine izin verilmedi.

Gece saatlerinde Balıkesir-Bursa Karayolu'nun Kürse rampaları mevkinde bir TIR'ın kayması sonucu ulaşımda kısa aksama meydana geldi. Balıkesir istikametine ulaşım yarım saat kadar sağlanamazken, gazeteciler de aksamadan nasibini aldı. Balıkesir'in Erdek ilçesinde düzenlenen bir turizm programından dönen Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir ve basın mensupları Rahmi Göçer ile Mustafa Tetik ulaşımdaki aksamadan etkilendi. Fotoğraf çekerek zaman geçiren basın mensupları yolun açılması ile yollarına devam etti.

Öte yandan, Bursa yolunda alınan yoğun kar önlemleri dikkat çekerken, Balıkesir'de Altıeylül, Karesi, Balya, Manyas ilçelerinde okullarda eğitime 1 gün ara verildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Altıeylül Balıkesir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title