Haberler

Balıkesir - Binlerce Balıkesirli, Dağlıca Şehidi Astsubay Göçkün'ü Uğurluyor

Binlerce Balıkesirli, Dağlıca şehidi Astsubay Göçkün'ü uğurluyor HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırıda şehit düşen 16 askerden Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün'ün cenazesi, bu sabah memleketi Balıkesir'e getirildi.

Binlerce Balıkesirli, Dağlıca şehidi Astsubay Göçkün'ü uğurluyor

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırıda şehit düşen 16 askerden Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün'ün cenazesi, bu sabah memleketi Balıkesir'e getirildi. Şehidini son yolculuğuna uğurlamak isteyen 10 bini aşkın kişi, hem naaşın götürüldüğü baba evine hem de törenin yapılacağı camiye Türk bayraklarıyla akın etti.

Geçen 6 Eylül Pazar günü Dağlıca kırsalında PKK'nın düzenlediği ve patlayıcıların kullanıldığı saldırıda şehit düşen askerlerden Balıkesirli Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün'ün cenazesi, Ankara GATA'daki DNA testi ve teşhisin netleşmesi sonucu bugün tören için memleketi Balıkesir'e getirildi. Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda uçaktan alınarak cenaze aracına konulan şehit Göçkün'ün naaşı, helallik alınması için baba evi Adnan Menderes Mahallesi'ndeki götürüldü.

NAZİLLİOĞLU'NUN AİLESİ OĞLUNUN BERESİYLE TAZİYEYE GİTTİ

Anne Ayfer Göçkün, baba Ferhat Göçkün ve kardeşi Ulaş Göçkün, şehidin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Tunceli'de Vali Konağı'nda nöbet tutarken, teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu şehit düşen özel harekat polisi Aydın Nazillioğlu'nun annesi Asiye Nazillioğlu ile babası Yaşar Nazillioğlu da taziye için şehit evine geldi. Baba Yaşar Nazillioğlu, oğlunun özel harekatçı beresini taktığı görüldü. Binlerce Balıkesirli şehidini evin önünde karşıladı. Duaların ardından şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze aracıyla törenin yapılacağı Zağnos Paşa Camii'ne götürüldü.

CAMİNİN ÖNÜ DOLUP TAŞTI

Caminin avlusu tıka basa dolarken, önünde de adım atacak yer kalmadı. Vali Mustafa Yaman, Balıkesir Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek, CHP Balıkesir milletvekilleri Namık Havutça ve Ahmet Akın, MHP milletvekilleri İsmail Ok ve Recep Çetin ve AK Partili Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 10 bin kişi, Türk bayraklarıyla şehidini uğurlamak için törenin yapılacağı camiye akın etti. Yoğunluk nedeniyle polis ve jandarma ekipleri, caminin çevresinde düzenin sağlanması için önlemler aldı. 20'yi aşkın din adamı tören öncesi şehit Deniz Göçkün için dualar okumaya başladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Yüksekova Dağlıca Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
title