Haberler

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Hakemlere İsyan Etti

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, dün oynanan ve Balıkesirspor'un 2-1 yenildiği Şanlıurfaspor maçını değerlendirdi.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, dün oynanan ve Balıkesirspor'un 2-1 yenildiği Şanlıurfaspor maçını değerlendirdi. Ok, hakemin futbol oynanmaması için elinden geleni yaptığını ileri sürdü.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, kırmızı-beyazlı ekibin 2-1 yenildiği Şanlıurfaspor maçının hakemine adeta ateş püskürdü. Başkan Ok, "Balıkesirspor biz geldiğimizde 3. Lig'deydi. Türkiye'de başarısı ile adından söz ettiren bir takım var. Dün gördük, 2. yarıda sahada oynamak istemeyen bir rakip var ve buna müsaade eden bir hakem var. Futbolcu korner kullanmıyor, hakem yanına sarı kart için gidiyor sanıyorum, bırakın sarı kartı, o da zaman kaynatmaya oynuyor. Top yerinde mi değil mi ona bakmaya gitmiş. Senin yan hakemin var. Balıkesirspor üzerinde ciddi bir oyun var. Bucaspor maçında ilk 10 dakikada iki sarı kart. Geçen hafta Ankara'da aleyhimize çalınan düdük penaltı ve oyuncumuz atılıyor. Spor otoriteleri kesinlikle penaltı değil diyor. Lehimize çalınmayan düdük var ve penaltıydı. Maalesef Balıkesir halkının gözbebeği Balıkesirspor hakemler tarafından katlediliyor. Bizim Allah'ın izni ile kendimize olan inancımız tam. Bunları kınıyoruz. Bu emek hırsızlığıdır" dedi.

Maçın hakeminin Trabzonlu olduğunu söyleyen Başkan Ok, "Trabzonspor yıllardır bizim şampiyonluğumuzu çaldılar diye isyan ediyor. Nedir bu.? Trabzonlu bir hakem geliyor ve maçı katledip gidiyor. Tüm Trabzonlu kardeşlerimin buna isyan etmesini istiyorum. Biz Balıkesir olarak ne suçumuz var.? Hakem hata yapabilir, hatalar Balıkesirspor aleyhine sistemli şekilde yapılıyor. Balıkesir halkını meydanlara mı yığalım. Dün seyirciyi gördük, Balıkesir taraftarını kutluyorum. Herşeye rağmen, hakeme beddua etmek suç değildir. Tüm tahriklere rağmen, taraftarımız sadece beddua etti. Şehrin, halkın emeğini çalıyorsunuz. Bu hakemin Trabzonlu olmasından dolayı Trabzon'da infiale sebep olmasını istiyorum. Trabzon halkı şampiyonluğumuz çalındı diyor. Sonra Trabzonlu bir hakem geliyor Balıkesir'in emeğinin çalınmasına müsaade ediyor. Urfasporlu oyuncu yatmak isteyecektir ama hakem buna müsaade etmeyecektir. İkinci yarı resmen hakem futbol oynanmaması için ne varsa yaptı" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şanlıurfaspor Balıkesirspor Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title