Haberler

Balıkesir Ankara'nın Şehit Polislerinden Mustafa Serin Doğum Gününde Defnedildi

Ankara'nın şehit polislerinden Mustafa Serin doğum gününde defnedildiANKARA'nın Gölbaşı İlçesi'ndeki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polis memuru 47 yaşındaki Mustafa Serin, memleketi Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde, doğum gününde toprağa verildi.

Ankara'nın şehit polislerinden Mustafa Serin doğum gününde defnedildi

ANKARA'nın Gölbaşı İlçesi'ndeki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polis memuru 47 yaşındaki Mustafa Serin, memleketi Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde, doğum gününde toprağa verildi.

Darbe girişiminde bulunan askerlerin, 15 Temmuz Cuma gecesi Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'ndeki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na uçakla bombalı saldırısında bulunması sırasında şehit düşen polis memuru Mustafa Serin'in cenazesi, bugün saat 13.30'da, Ankara'dan havayoluyla Balıkesir Koca Seyit Havalimanı'na getirildi. Daha sonra Burhaniye Mahkeme Mahallesi Kasım Akova Caddesi'ndeki evinin önüne getirilen şehit Serin için, dualar okundu. Evinin önünde helallik alınmasının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, Hükümet Konağı'nın önüne getirildi. Şehit için burada saygı duruşunda bulunuldu, özgeçmişi ve Kuran'ı Kerim okundu. Şehit Mustafa Serin için cenaze namazı da Hürriyet Caddesi'nde kılındı. Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Edip Uğur, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Burhaniye Belediye Başkanı AK Partili Necdet Uysal, çevre ilçelerin kaymakamları ve belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze namazını, Burhaniye Müftüsü Hacı Öz kıldırdı. Şehit Polis Mustafa Serin'in eşi Sevcan Serin ve yakınları, şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

DOĞUM GÜNÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Kılınan namazın ardından şehit Serin'in tabutu bir süre omuzlar üzerinde taşınırken, daha sonra Börülceköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. 20 Temmuz 1969 doğumlu olan, 17 yaşında Hilal Serin ve 10 yaşında Ela Serin adlı iki kızı bulunan Mustafa Serin, doğum gününde toprağa verildi. Şehit polis memuru Mustafa Serin'in kızı Ela'nın lösemi tedavisi gördüğü öğrenildi.

GÖRÜNTÜLÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

Şehit Mustafa Serin'in fotoğrafı

Cenaze evinin önünde helallik istendi

Hükümet konağı önünde tören

Hürriyet caddesinde cenaze namazı

Genel ve Detay görüntü

Haber- Kamera Sefer TALAY BURHANİYE (Balıkesir), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burhaniye Balıkesir Hürriyet Politika Güncel Haberler

title