Haberler

Balıkesir "ALTIN Ok"A Ev Sahipliği Yapacak

Güncelleme:

Balıkesir Karesi Belediyesi, "Geleneksel Karesi Belediyesi Altın Ok Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Oyunları Avrupa Açık Şampiyonası" düzenleyecek.

Bu yıl ilki 24-25-26 Nisan gerçekleştirilecek olan şampiyonanın tanıtımı için çekilen kısa filmde Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da rol aldı

Karesi Belediyesi, Kurtdere Güreşleri'nin ardından ata sporlarımızdan biri olan atlı okçuluk sporuna da sahip çıktı. Her yıl Ağustos ayında gerçekleştirilen Kurtdere Güreşleri'nden önce bu yıl 24-25-26 Nisan tarihlerinde "1. Geleneksel Karesi Belediyesi Altın Ok Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Oyunları Avrupa Açık Şampiyonası" yapılacak. Karesi İlçesi'nin uluslararası arenada tanıtılması açısından büyük önem taşıyan şampiyonanın duyurusu için Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın da rol aldığı 2,5 dakikalık tanıtım filmi çekildi. Filmde Kara İsa Beyin yazdığı fermanın, ulak tarafından günümüz Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a ulaştırması konu edildi. Kara İsa Beyi canlandıran Başkan Yılmaz'ın gönderdiği ferman ile başlayan tanıtım filmi, Karesi Belediyesi'nde Başkan Yılmaz'ın fermanı teslim almasıyla sona eriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Balıkesir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title