Haberler

Balıkçılar, Terör Olaylarını Protesto Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Balıkçıların teknelerle denizde tur atarak terör olaylarını protesto etmesi- Teknelere asılan bayraklar- Denizde istiklal marşı söylemeleri ve slogan atmaları- Akçaabat Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Coşkun Şenkaya'nın açıklaması Balıkçılar, terör olaylarını protesto etti- Trabzon'da 50 balıkçı, tekneleri ile denizde tur atarak terör olaylarını protesto etti Trabzon'da balıkçılar, tekneleri ile denizde tur atarak son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Balıkçıların teknelerle denizde tur atarak terör olaylarını protesto etmesi- Teknelere asılan bayraklar- Denizde istiklal marşı söylemeleri ve slogan atmaları- Akçaabat Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Coşkun Şenkaya'nın açıklaması Balıkçılar, terör olaylarını protesto etti- Trabzon'da 50 balıkçı, tekneleri ile denizde tur atarak terör olaylarını protesto etti Trabzon'da balıkçılar, tekneleri ile denizde tur atarak son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etti.Türk bayrakları ile süslenen yaklaşık 50 balıkçı teknesi, ülke genelinde yaşanan terör olaylarını protesto etmek amacıyla Akçaabat Limanı'ndan denize açıldı.Belli bir bölgede toplanan balıkçılar ve beraberindekiler, şehitler için saygı duruşunda bulundu, ardından İstiklal Marşı'nı okudu. "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atan balıkçılar, daha sonra limana döndü.Akçaabat Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Coşkun Şenkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, terör olaylarında şehit olanlara Allah'tan rahmet, ailelerine ve millete başsağlığı diledi.Terör olaylarını protesto etmek amacıyla bir araya geldiklerini belirten Şenkaya, "Bizimde bu işe duyarlı olduğumuzu anlatmak için gösteri yapmaya karar verdik. Vatan uğruna ölenler için biz de burada ölmeye hazırız. Bunu herkesin bilmesi gerekir" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Akçaabat Trabzon Şenkaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title