Haberler

Göl Buz Tutunca Top ve Okey Oynadılar

Güncelleme:

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, donarak buz tabakasıyla kaplanan göl kıyılarında teknelerinin yanında top ve okey oynayan balıkçıları görenler hayrete düşüyor.

Anadolu Ajansı'ndan bu sabah gelen bir haberin fotoğrafları sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Özellikle futbolseverler ve spor siteleri, sosyal medyada hesaplarından balıkçıların şaşırtan fotoğraflarını paylaşarak esprili yorumlarda bulundu. Beyşehir Gölü'nde çekilen fotoğrafta Konyalı balıkçılar 'buz okeyi' oynarken görülüyor! Konya'nın Beyşehir ilçesinde, donarak buz tabakasıyla kaplanan göl kıyılarında teknelerinin yanında top ve okey oynayan balıkçıları görenler hayrete düşüyor.

BALIKÇILAR TOP VE OKEY OYNUYOR

Beyşehir gölüne sahili bulunan Çiftlik mahallesinde gün içerisinde havanın ısınarak yumuşamasını bekleyen balıkçılar, buz kırma mesaisine başlamadan önce ava çıktıkları teknelerinin yanında vakit geçirmek için top ve okey oynuyor. Çizmeleriyle futbol oynayan ve penaltı atışı yapan avcılar buz üzerinde ilginç görüntüler oluşturuyor.

"MUHABBETİNE OYNUYORUZ BURADA"

Beyşehirli balıkçı İbrahim Erdoğan, göl açıklarına çıkabilmek için öncelikle buzları kırmaları gerektiğini belirterek, "Gölün ve havanın biraz yumuşamasını bekliyoruz. Bu esnada arkadaşlarla değişiklik olsun diye top ve okey oynayarak vakit geçirmeye çalışıyoruz. Okey oynadığımız nokta kıyıdan 20-30 metre mesafede, buz kalınlığı 10-15 santim civarında, derinlerde ise azalıyor. Muhabbetine oynuyoruz burada" dedi.

"BUZA ÇIKMAK CESARET İSTER"

Balıkçı Şevket Erdoğan ise, buz tutan gölün üzerinde herkesin okey oynayamayacağını belirterek, "Buza çıkmak cesaret ister" diye konuştu. Erdoğan, göl kıyılarının buz tutması sonucu işlerinin durgun olduğunu, avlanmaya çok fazla çıkamadıklarını belirterek, "Ağlarımızın yarısı buzun altında duruyor. Bu günlerde buzları teknelerimizin motor gücüyle kırabilmek için sadece petrollere çalışıyoruz ve çok yakıt yakıyoruz" ifadelerini kullandı.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Erdoğan Beyşehir Konya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (2)

yıkıımmMobil-ANDROID:

yiyorsa mangal yakın

0
0
yanıtYanıtla
ProfMobil-IOS:

Antifreeze kullanın belli faydasını görürsünüz millet mal ya :) ne günlere kaldık

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title