Haberler

Balıkçıdan Şehit ve Gazi Yakınlarına İndirim

Yalova'da bir balıkçı, şehit yakınları ile gazilere tüm balık çeşitlerinde yüzde 50 indirim yapıyor.

Yalova'da bir balıkçı, şehit yakınları ile gazilere tüm balık çeşitlerinde yüzde 50 indirim yapıyor.

Rasim Koçal Yelken Sokak'ta faaliyet gösteren balık işletmesi sahibi Emre Soğuksu (28), şehit yakınları ve gazilere tüm balık çeşitlerinde yüzde 50 indirimle satış yapılacağını dükkanına astığı ilan ve sosyal medya hesabından duyurdu.

İşletme sahibi Soğuksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 9 yıldır balıkçılıkla uğraştığını söyledi.

Türkiye'nin terör belası ile mücadele ettiğini, halkın zor ve acı günler geçirdiğini ifade eden Soğuksu, şehit haberlerinin kendilerini çok üzdüğünü dile getirdi.

Soğuksu, esnaf olarak onlar için bir şeyler yapmak istediğini belirterek, şöyle konuştu:

"Gazi ve şehit ailelerine sahip çıkmayı şahsıma düşen vatan borcu olarak görüyorum. İçimden geldi. İşletme olarak gazi ve şehit ailelerinin sıkıntılı günler geçirdiğini düşünüyoruz. Onun için bu ailelere tüm balık çeşitlerimizde indirim yapmaya karar verdik. Yalova'da veya farklı illerde yaşayan ve yolu buraya düşen şehit ve gazi aileler de bu indirimden faydalanabilir. İnşallah faydalı ve örnek oluruz. Bu konuda diğer esnaf arkadaşların da yardımcı olmalarını istiyoruz."

İndirimin restoranlarında da geçerli olduğuna dikkati çeken Soğuksu, "İster pişmiş ister pişmemiş tüm balık çeşitlerinde yüzde 50 indirim uyguluyoruz. Ayrıca restoranımızda da isteyen şehit ve gazi aileleri gelip balıklarını yiyebilirler. Burada kendi mekanlarıymış gibi rahat edebilirler. İşletmemiz var oldukça bu uygulamayı devam ettirmeyi düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Yalova Politika Güncel Haberler

title