Haberler

Balık Tutmaya Giden Gencin Kaybolması

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde, balık tutmak için 11 gün önce evinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki Yunus Emre İzgi'yi arama çalışmaları devam ediyor.

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde, balık tutmak için 11 gün önce evinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki Yunus Emre İzgi'yi arama çalışmaları devam ediyor.

İzgi'nin ayakkabı ve giysilerinin bulunduğu Zamantı Irmağı'ndaki arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Bunun üzerine, jandarma, AKUT ve köy halkı İzgi'yi kaybolduğu yerin çevresinde aramayı sürdürüyor.

Yunus Emre İzgi'nin amcası Murat İzgi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeğenini ırmakta arama çalışmalarının sonuç vermediğini belirterek, "Kaybolduğu yerden başlayarak bütün çevrede Yunus Emre'yi arıyoruz. Yeğenimin bulunması için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz. İnanıyoruz ki Yunus Emre'yi bulacağız" dedi.

İzgi, 23 Ağustos'ta balık avlamak için Zamantı Irmağı'na gitmiş, eve dönmeyince ailesi durumu jandarmaya bildirmiş ve arama çalışması başlatılmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Tomarza Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title