Haberler

Balık Tutmak İsterken Suya Düşen Öğretmenin Cesedi Bulundu

Elazığ’ın Palu ilçesinde 15 gün önce balık tutmak için Murat Nehri’ne düşen 2 arkadaştan birinin cesedine daha ulaşıldı.

Elazığ'ın Palu ilçesinde 15 gün önce balık tutmak için Murat Nehri'ne düşen 2 arkadaştan birinin cesedine daha ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre Palu ilçe merkezinde 15 gün önce balık tutmak için Murat Nehri'ne giden 2 arkadaşın bindiği bot alabora olmuş ve 2 kişi suya düşerek akıntıya kapılmıştı. Olayın ardından arama çalışmaları başlatılmış ve 1 gün sonra Mehmet Canpolat'ın cansız bedeni Yarımca mevkiinde bulunmuştu. Olay gününden itibaren devam eden arama çalışmalarına rağmen bulunamayan öğretmen Mesut Ertürk'ün cansız bedeni dün akşam saatlerinde Seydilli köyü mevkiinde nehir kenarında bulundu. Nehir kenarında bulunan ceset yapılan ilk incelemenin ardından Elazığ Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla Elazığ Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cesedin yapılan incelemenin ardından balık tutmak için Murat Nehri'ne giden öğretmen Mesut Ertürk'e ait olduğu tespit edildi. İncelemenin tamamlanmasının ardından Mesut Ertürk'ün cansız bedeni ailesine teslim edildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Murat Nehri Elazığ Palu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title