Haberler

Balık Avlarken Nehre Düşen Genç Henüz Bulunamadı

Muş'un Bulanık ilçesinde, balık avlamak istediği Murat nehrine düşerek kaybolan üniversite öğrencisini arama çalışmaları dün de sonuçsuz kaldı.

İlçeye bağlı Köprüyolu köyünde arkadaşıyla birlikte balık avlarken Murat nehrine düşen Eskişehir Anadolu Üniversitesi öğrencisi Cüneyt Sarıkaya'yı (22) arama çalışmaları ikinci gününde de sonuç vermedi. Önceki gün akşam saatlerinde bölgeye ulaşan İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri, havanın kararmasından dolayı arama çalışmasına başlayamamıştı. Dün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte arama çalışmalarına başlayan AFAD ekipleri bir sonuç alamayınca Van'dan gelen dalgıç ekibi aramalara başladı. Ancak yapılan tüm çalışmalara rağmen kaybolan gence ulaşılamadı. Çalışmalara bugün yeniden başlamak üzere ara verilirdi.

Köprüyolu Köyü Muhtarı Harun Çelik, "Bize ikindi saatlerinde haber geldi. Ben de jandarmaya haber verdim. Muş'tan sivil savunma ekipleri ile ve Van İl Emniyet Müdürlüğü dalgıçlar akşama kadar aradılar ama bulamadılar. Tabii ki iki dere arasında olduğu için sıkıntı yaşıyorlar. Acımız büyüktür inşallah bulunur" dedi.

Karaağıl Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, dünden beri Murat nehrinde kaybolan Cüneyt Sırakaya bulmak için çalışmalar yapıldığını söyledi. Özellikle Bulanık Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Eyüp Karakaya'ya teşekkür ettiklerini belirten Yılmaz "Burada bütün ekiplerle ve köylülerle birlikte sabah erken saatlerinde başlayan çalışma büyük özveri ile devam ediliyor. Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum inşallah buluruz. Ailesine de başsağlığı diliyorum" dedi.

Nehre düşen gencin babası Ahmet Sarıkaya, günler bile geçse Cüneyt'i bulmadan nehir kenarından ayrılmayacağını belirterek,

çalışmaların devam etmesini istedi. "Yüreğim yanıyor" diyen Baba Sarıkaya; "Benim oğlumu bulunmadan bana rahat yüzü yok, ben nehrin kenarından ayrılmam. Ancak oğlumu bulup mezar taşının başında oturup ağladığım zaman belki biraz yüreğim rahatlar" dedi.

Acılı babayı teselli etmeye çalışan Bulanık Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Eyüp Karakaya, ekipler yorulduğu için bugünlük çalışmalara ara verildiğini söyledi. Karakaya; "Acınızı anlıyoruz. Ama ekipler sabahtan beri çalıştıkları için çok yoruldular. Onun için çalışmalara ara verdiler. Yarın yeniden başlayacaklar. Biliyorum çaresizlik çok zor, ailenin acısını anlıyorum, isterseniz ben de sabaha kadar burada nehir kenarında aile ile birlikte oturayım. Ama bir faydası olmayacaktır" dedi.

Bulanık Kaymakamı Ferit Görükmez de makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, iki gündür çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, çalışmaların kaldığı yerden devam edeceğini söyledi. Kaymakam Görükmez, "Bizim de temennimiz kaybolan gencimizi biran önce bulmaktır. Bu nedenle çalışmalarımız kaldığı yerden devam edecektir. Acılı ailemizin acılarını bir nebze de olsa dindirmek, çocuklarını bulmak için çabamız devam edecektir. Aileye Allah'tan sabır diliyorum" dedi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Sarıkaya Bulanık Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title