Haberler

Balıbey Grup İçme Suyuna Yeni Terfi Hattı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’ya bağlı Balıbey Grup içme suyu terfi hattını (Balıbey ve Yeniköy Mahalleleri) yeniliyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula'ya bağlı Balıbey Grup içme suyu terfi hattını (Balıbey ve Yeniköy Mahalleleri) yeniliyor. Uzun yıllar önce döşenen ve zaman zaman sorunlar yaşatan 7 bin 800 metrelik terfi hattı, polietilen borular ile yenilenerek vatandaşlara daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu sağlanacak.

Manisa genelinde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların içme suyu sorunlarına çözüm getiren MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula Balıbey grup içme suyu terfi hattını yeniliyor. Vatandaşları daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşturmak amacıyla, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerince gerçekleştirilen çalışmada geçmiş yıllarda döşenen ve zaman zaman sorunlar yaşatan terfi hattı yenilenecek. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, "MASKİ Genel Müdürlüğü olarak içme suyu terfi hatlarını yenileyerek hem su kalitesini arttırmak hem de su kayıp ve kaçaklarını en düşük seviyeye indirmek amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda Kula'ya bağlı Balıbey ve Yeniköy mahallelerini kapsayan Balıbey grup içme suyu terfi hattında da yenileme çalışması başlattık. 7 bin 800 metre olan ve uzun yıllar önce döşenen terfi hattı, polietilen borular ile yenileniyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte terfi hattında kayıp ve kaçakların meydana gelmesinin önüne geçilerek vatandaşlara daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu sağlanmış olacak" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeniköy Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title