Haberler

    Bale, Galler'i Sırtladı

    Andorra'yı 2-0 mağlup eden Galler'de yıldız futbolcuya övgüler yağıyor.

    Euro 2016 elemelerine Andorra deplasmanında başlayan Galler, Real Madridli yıldız Gareth Bale'ın sahne almasıyla 3 puana son anda ulaştı.

    Karşılaşmanın henüz 6. dakikasında Ildefonso Lima'nın penaltı golüyle öne geçen Andorra, yaklaşık 4 yıl sonra büyük turnuvalardaki ilk golünü kaydetti. Andorra bir önceki golünü, 7 Eylül 2010 tarihinde İrlanda deplasmanında atmıştı.

    22. dakikadaki kafa golüyle skora dengeyi getiren Gareth Bale ise, 81. dakikada yaklaşık 25 metre uzaklıktan kazanılan frikikte, barajın üstünden gönderdiği harika kesme vuruşla maçın skorunu tayin etti. 1-2

    Real Madridli yıldız böylelikle 45. Milli maçında toplam gol sayısını 14'e yükseltti.

    Dünya veya Avrupa Kupası elemelerindeki son puanını 2005 Eylül'de Finlandiya'ya karşı alan Andorra'nın hasreti ise 45 maça çıktı.

    Galler teknik direktörü Chris Coleman, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, 3 puanın kahramanı Gareth Bale'ı yere göğe sığdıramadı.

    Coleman, "Bu tip şeyleri yapabilecek dünya üzerinde sadece 2 futbolcu var, onlar da Lionel Messi ve Gareth Bale. Zaman daralıyordu ve baskı artmıştı. Ancak Gareth gerçekten olağanüstüydü ve skoru 2-1 yaptı" dedi.Ödüllü EURO 2016 Fantezi Futbol oyununu oynamak için tıklayın!

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Gareth Bale Andorra Galler Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title