Haberler

Baldızının Hesabını Hackleyip Bikinili Fotoğrafı Paylaşan Enişte Yandı

Güncelleme:

Baldızının Facebook şifresini kırıp profil fotoğrafını değiştiren enişte hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İstanbul'da baldıznın sosyal medya hesabı Facebook şifresini kıran ve profil resmini bikinili bir fotoğrafla değiştiren enişte hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

FOTOĞRAFI GÖRDÜ, SAVCILIĞA KOŞTU

İstanbul'da Facebook şifresinin kırılıp profil resminin bikinili bir fotoğrafıyla değiştirildiğini gören Şennur A. (35), savcılığa şikâyette bulundu. Başlatılan soruşturmada şüphelinin, eniştesi Mehmet B. olduğu ortaya çıktı.

"2,5 YILDIR GÖRÜŞMÜYORUZ"

Şüpheli, baldızının sürekli evlerine gelip gittiğini, kendilerine ait interneti kullandığını anlattı. Genç kadınsa eniştesiyle 2.5 yıldır görüşmediklerini belirtti. Enişte için 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Facebook Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

Yabgu:

Kapatın faceyi, tweti, sanal alemi falan, ahlak kalmadı millette.

45
4
yanıtYanıtla
MertMobil-IOS:

Baldız baldan tatlıdır ;)

2
21
yanıtYanıtla
ertanMobil-ANDROID:

bikinili fotoğraf çektirene bu da az

8
12
yanıtYanıtla
HAYIRSIZ-NESiLLER:

Bu rezillikleri yapanlar, kesinlikle müslüman olamazlar, bunlar m, kemelin nesilleridir, lanet olsun, , ,

11
9
yanıtYanıtla
MEHMETmobilWeb@haberler.com:

Eee ne olmuş ne var bunda. baldızı denizde bikiniyi giydiğinde herkes bakıyor. Adam atmişta ne olmuş ne var bunda. Baldızıda giymeseydi.

10
7
yanıtYanıtla
emrecanmobilWeb@haberler.com:

Baldan tatlidir

7
6
yanıtYanıtla
aspava43:

bu kadarda olmaz.

10
1
yanıtYanıtla
ErkekMobil-IOS:

Baldız baldan tatlıdır,diyenlere .kapak. Olmuş.

9
1
yanıtYanıtla
Gizem Olga Kılıç Mobil-ANDROID:

"Bugün hava bulutlu. Sen bana ördek dedin." Bu yorumlara tam oturan bır hikaye oldu bu nereden nerelere gelebiliyoruz. Pes

0
1
yanıtYanıtla
karomobilWeb@haberler.com:

ne gunlere kaldik ,nasik bi manyak toplum olduk anlamadim gitti

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title