Haberler

Balçova Yaşamspor Lige Döndü

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'ndaki erteleme maçında Antalya'da Süper Lig ekibi Eskişehirspor'a 3-0 mağlup olan Spor Toto 3'üncü 3'üncü Grup temsilcisi Balçova Yaşamspor, kupaya havlu attı.

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'ndaki erteleme maçında Antalya'da Süper Lig ekibi Eskişehirspor'a 3-0 mağlup olan Spor Toto 3'üncü 3'üncü Grup temsilcisi Balçova Yaşamspor, kupaya havlu attı. Bu mağlubiyetle gruptan çıkma şansını yitiren Balçova lige dönerken, teknik direktör Altan Çetindağ, Türkiye Kupası'nda başarılı olduklarını söyledi. Çetindağ, "Kupa maceramızda Balıkesirspor ve Elazığspor gibi üst liglerde mücadele eden takımları eledik. 9-1 yenildiğimiz Galatasaray maçı hariç diğer karşılaşmalarda rakiplerimizi zorladık. Bizim için önemli olan 24 Ocak'ta başlayacak ikinci yarı" dedi. Balçova Yaşamspor grupta oynadığı 4 maçta 1 beraberlik 3 de yenilgi aldı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kupası Eskişehirspor Antalya Balçova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title