Haberler

Balçova Yaşamspor-Galatasaray Maçı Notları

Galatasaray, tam 132 gün sonra İzmir'de maça çıktı.

Galatasaray, tam 132 gün sonra İzmir'de maça çıktı. En son 6 Ağustos 2014 tarihinde Soma yararına Atatürk Stadı'nda Arda Turan'ın forma giydiği İspanyol temsilcisi Atletico Madrid'le karşılaşan sarı-kırmızılılar, taraftarıyla hasret giderdi.

TÜRKİYE Kupası G Grubu 2. hafta maçında Balçova Yaşamspor'la karşılaşan Galatasaray, 4 sezon sonra ilk kez bir İzmir takımıyla resmi bir karşılaşmada kozlarını paylaştı. Cimbom 2010-2011 sezonunda Süper Lig'de Bucaspor'la oynadıktan sonra bir daha İzmir temsilcileriyle karşılaşma fırsatı bulamadı.

GALATASARAY Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, as oyuncularının pek çoğunu İstanbul'da bıraktı. Sneijder, Muslera, Melo, Chedjou, Umut, Burak, Selçuk, Sabri, Semih ve Emre Çolak'ı Balçova Yaşamspor maçında oynatmayan Hamzaoğlu, Sinan, Hamit, Telles, Bruma, Hakan. Tarık, Veysel, Pandev, Olcan, Yekta ve Yasin'i onbiri ile takımını sahaya sürdü.

İZMİR'in profesyonel liglerdeki en genç kulübü olan Balçova Yaşamspor, kuruluşunun 2. yılında Galatasaray'a rakip oldu. 3. Lig 3. Grup'ta Play-Off mücadelesi veren Balçova, kupa macerasında Çine Madran, Balıkesirspor ve Elazığspor'u elemiş, grupta da ilk maçında deplasmanda Diyarbakır BŞB ile berabere kalmıştı.

FUTBOLCULUK kariyerlerinde İzmirspor'da top koşturan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve ile Balçova Yaşamspor'u çalıştıran Altan Çetindağ bu kez rakip oldu. 2009-2010 sezonunda Spor Toto 2. Lig'de Çetindağ'ın çalıştırdığı Denizli Büyükşehir Belediyespor, Hamzaoğlu'nun çalıştırdığı Eyüpspor'a 1-0 yenilmişti. Hamzaoğlu'nun İzmirli yardımcısı Yıldırım Uran ise İzmir'e gelmeyen diğer oyuncularla birlikte İstanbul'da kalarak idmana çıktı.

KARŞILAŞMADAN önce maça girmek isteyen bir grup biletsiz Galatasaraylı taraftarın açık tribündeki engelli kapısını kırmak istemesi gerginliğe neden oldu. Kapıyı zorlayan Galatasaraylı taraftarlara emniyet güçleri müdahale ederken, olaylar büyümeden önlendi.

GALATASARAY Başkanı Duygun Yarsuvat karşılaşmaya gelmezken, Cimbom'u protokol tribününde Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak ile Sportif AŞ Yöneticisi Ali Dürüst temsil etti. Balçova Yaşamspor Başkanı Fatih Komili de maçı izledi.

GALATASARAY'ın sezon başında İtalya'nın Napoli takımından kadrosuna dahil ettiği Goran Pandev sarı-kırmızılılarda ilk golünü attı. Makedon oyuncu Balçova mücadelesine kadar Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası'nda çıktığı maçlarda gol sevinci yaşayamamıştı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Galatasaray Balçova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title