Haberler

Balçova Yaşamspor, Bölgesel Amatör Lig'den Çekildi

Güncelleme:

Geçen sezon Galatasaray'a evinde 9-1 mağlup olarak Türkiye gündemine oturan Balçova Yaşamspor, 7 takımla birlikte Bölgesel Amatör Lig'den çekildi.

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a 9-1 yenilerek tarihi bir hezimet yaşayan Balçova Yaşamspor, Bölgesel Amatör Lig'den çekildi.

Geride bıraktığımız 2014-15 futbol sezonunda en çok konuşulan maçlardan biri Galatasaray ile Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı FBM Makina Balçova Yaşamspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı karşılaşma idi... İzmir'deki tarihi maçta Galatasaray'ın gollerini Pandev (3), Olcan (2), Yekta (2), Hamit ve Sinan Gümüş atmıştı.

16 Aralık 2014'te İzmir'deki Balçova Belediye Stadı'nda yapılan maçı Galatasaray, 9-1 kazanırken, bu tarihi skordan çok karşılaşma öncesi ve sonrasında yaşanan olaylar gündeme damga vurmuştu.

"DÖRT DE BİZ ATALIM"

Balçova Yaşamspor'un kalecisi Engin Kaya, sarı kırmızılı takımın 4-1 kaybettiği Arsenal maçının hemen sonrasında oynadıkları karşılaşma öncesinde Twitter'dan, "O değil de yine mi 4... Darısı başımıza. Bir de biz atalım" mesajını paylaşmıştı. Sahada tam bir hayal kırıklığına uğrayarak 9 gol yiyen Engin, bu tweet'i nedeniyle 2 maç da ceza almıştı.

BÖLGESEL AMATÖR LİG'DEN ÇEKİLDİLER

Galatasaray, Balçova Yaşamspor ile 4 Şubat 2015'te İstanbul'da oynadığı ikinci maçı ise 3-1'lik skorla kazanmıştı. İşte o Balçova Yaşamspor, 2015-16 sezonu öncesinde sürpriz bir karar alarak, Bölgesel Amatör Lig'den çekildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi sitesinde yer alan bilgilere göre, aralarında Balçova Yaşamspor'un da bulunduğu 8 kulüp BAL'a katılmayacağını bildirdi. BAL, 2015-16 sezonunda 156 takımın katılımıyla oynanacak.

BAL'DAN ÇEKİLEN TAKIMLAR:

Bozüyükspor (Bilecik)
Edirnespor Gençlik (Edirne)
Sındırgı Belediyespor (Balıkesir)
Soğuksu Yenicespor (Karabük)
Çankırıspor (Çankırı)
Dörtyol Gençlerbirliği (Hatay)
Pazarcıkspor (Kahramanmaraş)
FBM Makina Balçova Yaşamspor (İzmir)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Galatasaray Balçova İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Yürü Be:

Kaleci mesleği bırakmış torna tesfiye işine başlamış ancak kendini düzeltir

18
4
yanıtYanıtla
Frame 002Mobil-IOS:

Kalecinin adı en9in miydi ne ??

9
2
yanıtYanıtla
Bülent dortmund Mobil-IOS:

Bizim Pazarcık spor da çekilmiş yavv

2
4
yanıtYanıtla
traktor seven cocukMobil-ANDROID:

alaturka tuvalet ne ya

0
4
yanıtYanıtla
AGA:

kaleci noldu acaba

4
0
yanıtYanıtla
abf:

En9in

4
0
yanıtYanıtla
BİR BİLEN:

SOĞUKSU YENİCESPOR (KARABÜK) BİR EVRAK EKSİKLİĞİ YÜZÜNDEN BAL LİGİ DIŞINDA KALMIŞ VE GEREKLİ GİRİŞİMLER YAPILARAKEVRAKLAR TAMAMLANMIŞ VE BAL LİGİNE KATILMIŞIR BİLGİNİZE

2
0
yanıtYanıtla
uygurMobil-ANDROID:

2011 kupasına mi oynamış :)

1
1
yanıtYanıtla
GokhanMobil-ANDROID:

Pazarcık niye cekılmıs :)

0
1
yanıtYanıtla
hasan:

Yaa bu futbol oyunu her turlu sonuc olabilir, galatasarla oynuyorsun balcova se amator bi takimsin olsun

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title