Haberler

Balbay'ın Odasında Yapılan Aramada Dinleme Cihazı Sinyali Tespit Edildi

Güncelleme:

CHP Milletvekili Mustafa Balbay'ın TBMM'deki odasında yapılan aramada Atatürk fotoğrafının çerçevesinden 'böcek' diye bilinen dinleme cihazı sinyalleri tespit edildi.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın TBMM'deki odasında yapılan 'böcek' diye bilinen dinleme cihazı aramasında, 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' yazılı Atatürk fotoğrafının çerçevesinden sinyal geldiği yönünde tutanak tutuldu. Meclis Başkanlığı'na Emniyet Müdürlüğü'nün daha gelişmiş cihazlarla arama yapması için dilekçe veren Balbay, "Odamı, telefonlarımı dinlediklerini biliyordum. İnşallah bir gün sözümü de dinlerler" dedi.

VEKİLLER ODALARINA YERLEŞMEYE BAŞLADI

Genel seçimin ardından yemin eden milletvekilleri, TBMM binasındaki odalarına yerleşmeye başladı. Ergenekon davası kapsamında 4 yıl 277 gün tutuklu kalan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay da '5060' numaralı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in eski odasına yerleşti.

BÖCEK SİNYALİ TESPİT EDİLDİ

Meclis'in güvenlikçileri odada, 'böcek' diye bilinen dinleme cihazı araması yaptı. Aramada üzerinde 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' yazılı Atatürk fotoğrafının çerçevesinden güçlü sinyal sesi geldi. Güvenlikçiler daha ileri bir teknik cihazla inceleme yapılması, bunun için de Emniyet Müdürlüğü'nden yardım istenmesine karar verdi. Bunun üzerine tutanak hazırlandı. Fotoğraf ve çerçeve de yerinde bırakıldı. Mustafa Balbay, daha ayrıntılı inceleme yapılması için TBMM Başkanlığı'na dilekçe verdi.

BALBAY: BU DURUMA ŞAŞIRMADIM

Odaya yerleşen Balbay, bu duruma şaşırmadığını belirterek, "Odamı, telefonlarımı dinlediklerini biliyordum. İnşallah bir gün sözümü de dinlerler" dedi.

Öte yandan aynı odayı daha önce AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in kullandığı da belirtilirken, 'varsa' dinleme cihazının önceden konulmuş olabileceğine de dikkat çekildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Mustafa Balbay Ak Parti İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (76)

sarsıntı:

chp nin başındaki adam teröristlerle koalisyon yaparak bi kısım seçmeni şaşırtmış ve aldatmıştır chp li diğer seçmen hainlik yaparak terörist partisine oy vermiştr terörist partisinin atatürke bayrağa saygı durusnda bunlumuyorki chp teröristlerle koalisyon yapmak istemesi büyük kısım chp ye oy verenler gerçek atatürkçü bayrakçı oylarını MHP YE verecek bunu beyenmeyenlerde vatan haini terörist partisini temsil eden vatan hainleridr işlerine gelmiiyor

3
92
yanıtYanıtla
Vatansevgisi Mobil-IOS:

Seyirciye oynamaya başladılar yine. Tipik CHP hareketleri

5
65
yanıtYanıtla
ADANALIYIK:

CHP LILER BASKANLARIYLA KAMERALAR ONUNDE IFTAR ACIYORLAR EZAN OKUNMADAN, BUNLAR BUKADAR SASIRMIS ADI INSANLAR

7
59
yanıtYanıtla
musa:

akp 276. tamamlamak için her yolu deneyecektir

57
9
yanıtYanıtla
AAA:

Seni terörist, kendin yapiyorsun. yalanci. . . .

10
56
yanıtYanıtla
HassanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Koskoca mecliste bile guvenlik yok ,sokaktaki vatandas ne yapacak.

62
3
yanıtYanıtla
ZORBEY:

KENDİN ORAYA KOYMUŞUNDUR YALANCI. . . . BIR AKILLAN LAN

12
52
yanıtYanıtla
XXXLLL:

CHP PARALELCİ DİYENLER KAPAK OLSUN SİZE AK KOYUNLAR

55
8
yanıtYanıtla
oğuz:

Buradaki trollerin algılama problemleri var. Siz mağduru mu yoksa, Böceği koyanı mı savunuyorsunuz? Öyle görülüyor ki böceği koyanı savunuyorsunuz, Bu da sizin kişiliğinizi gösteriyor.

56
6
yanıtYanıtla
ADANALIYIZ HARBIYIZ:

BUNLARIN HIC BIRSEYLERINE INANMAYIN, BU SEREFSIZLER EZAN OKUNMADAN IFTAR ACIYORLAR KAMERALAR ONUNDE

6
52
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title