Haberler

Balbay'dan Direnişe Destek

Chp İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Muğla'nın Yatağan İlçesi'ndeki termik santralın önünde kurulan direniş çadırında nöbet tutan enerji ve maden işçilerini ziyaret etti.

Chp İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Muğla'nın Yatağan İlçesi'ndeki termik santralın önünde kurulan direniş çadırında nöbet tutan enerji ve maden işçilerini ziyaret etti. CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ve CHP İlçe Başkanı Kamil Genek'in eşlik ettiği Balbay, bir süre işçilerle sohbet edip çay içti, direniş çadırındaki deftere görüş ve düşünceleriniz yazdı. Madenci bareti takıp işçilerle hatıra fotoğrafı da çektiren Balbay, "Bu devranın değişme zamanı gelmiştir. Ana hedefiniz özelleştirmeyi durdurmak, asıl hedefimiz de ülkemizin geleceğini kurtarmak olmalıdır. Bu haklı davanızı da sonuna kadar destekliyorum" diye konuştu.

Maden iş Sendikası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çamur, Balbay'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Biz biliyoruz ki KİT'ler vatandır, Biz de vatanımızı sattırmayacağız. Kurumlarımız kar eden, devleti zarara uğratmayan kurumlardır. Enerji ve maden işçileri olarak bu özeleştirmelerin sonuna kadar karşısında durmaya kararlılıkta devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Balbay Yatağan Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title