Haberler

Balat'a Giriş Artık Sorunsuz

Güncelleme:

Geçit'teki Özdilek'in hemen yanında bulunan kavşağı kullanan sürücüler, yeni açılan yoldan Balat bölgesine rahatlıkla ulaşabiliyor. Yeni açılan yolda inceleme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kavşağa yapılan yeni lupların tamamlanmasının ardından Balat'tan Mudanya'ya gidiş sorununun da 40 gün içinde ortadan kalkacağını söyledi.

Bursa'da ulaşımı sorun olmaktan çıkarmak amacıyla raylı sistem yatırımları, yeni yollar ve kavşak düzenleme çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, trafikteki bir düğümü daha çözdü. Emek ve Bademli kavşaklarının tamamlanmasının ardından trafik akışının durma noktasına geldiği Balat kavşağını sola dönüşlere kapatan Büyükşehir Belediyesi, bölge halkının yoğun talepleri üzerine Balat'a girişleri kolaylaştırmak üzere bölgeye yeni bir yol kazandırdı. Bursa'dan Balat'a girecek sürücüler, Geçit'teki Özdilek Kavşağı'ndan çevre yoluna girişten hemen sonra açılan yeni yolu kullanarak Balat'a ulaşabilecek. Böylelikle sürücüler, Balat'a gitmek için Bademli Kavşağı'na kadar gitmek zorunda kalmayacak.

Dönüş lupları yapılıyor

Yeni açılan yolda inceleme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ana yollarda trafiğin aksamaması için sola dönüşleri kapattıklarını, bu kapsamda Emek ve Bademli Kavşaklarının tamamlanmasının ardından Balat kavşağının kapatıldığını hatırlattı. Kavşağın kapatılması ile trafiğin daha seri aktığını belirten Başkan Altepe, "Balat ve geçit bölgesindeki vatandaşlarımız yoğun talebi doğrultusunda hemen çalışmaları başlatmıştık. Özdilek'in hemen bitişiğindeki karayolları kavşağını kullanarak, Balat bölgesine direkt giriş için yeni yol yaptık. Bu yolla Balat'a giriş çözüldü. Balat bölgesinin Mudanya istikametine gidebilmesi için, Emek kavşağına kadar gitmelerine gerek kalmaması için aynı kavşağa ilave luplar yaparak yine Özdilek'in yanındaki kavşak kullanılarak Mudanya yoluna dönüş de gerçekleşecek. Dönüş luplarının yapılacağı alanda çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmayı 40 gün içinde tamamlayıp, sorunu tamamen çözmeyi hedefliyoruz. Halkımızdan biraz daha sabır istiyoruz" dedi.

Özdilek'e teşekkür

Yeni açılan yol ve yapılacak lupların masrafının Özdilek firması tarafından karşılandığını ifade eden Başkan Altepe, "Bu milyonluk yatırımı karşılayan Hüseyin Özdilek'e Bursa halkı adına şükranlarımızı arz ediyorum. Bu da şehre karşı bir sorumluluk projesidir. Bu sorunun çözümünü de Özdilek firması üstlenmiş oldu" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Özdilek Recep Altepe Mudanya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title