Haberler

Bal Spor Chokoliva'da 1. Lig Sevinci

Erkekler Voleybol 2. Lig final etabını ikinci sırada bitirerek 1. Lig'e yükselen Bornova Anadolu Lisesi (BAL) Spor ChokOliva'da kulüp başkanı Ersan Odaman, güçbirliğiyle kulübü daha büyük başarılara taşımak istediklerini söyledi.

Erkekler Voleybol 2. Lig final etabını ikinci sırada bitirerek 1. Lig'e yükselen Bornova Anadolu Lisesi (BAL) Spor ChokOliva'da kulüp başkanı Ersan Odaman, güçbirliğiyle kulübü daha büyük başarılara taşımak istediklerini söyledi.

Odaman, yaptığı açıklamada, Bornova Anadolu Lisesi'nin altyapısının voleybol olduğunu, bu kültürle birer birer çıktıkları basamakları 1. Lig'e yükselerek taçlandırdıklarını belirtti.

Lisenin 1980'li yıllarda voleybola büyük yatırımlar yaptığını, o dönem antrenör Ünal Büyükgüngördü'nün katkılarıyla 5 kez Türkiye şampiyonu olduğunu ve iki kez de Dünya Şampiyonası'na katıldığını anlatan Odaman, 2. Lig'deki 6. sezonlarında 1. Lig hedefini yakaladıklarını dile getirdi. Odaman, şöyle konuştu:

"Arkas Spor'un kiralık olarak bize verdiği 8 gençle yola çıkıp Gökhan Öner, Vasili ve Chistopher Hoag gibi tecrübeli oyuncularla kadroyu iyi bir takım haline getirdik. Arkas Spor'a ne kadar teşekkür etsek azdır. Sponsorumuz ChokOliva da bizi maddi ve manevi olarak destekledi, hiç yalnız bırakmadı. Erol Bozkurt'a bu konuda çok teşekkür ediyoruz."

Odaman, başarılarındaki en büyük katkılardan birini de antrenörleri Levent Matmeriçli'nin yaptığını ifade etti. Odaman, "Gecesini gündüzüne katarak çalıştı ve bu güzel tablonun oluşmasında çok emek harcadı. Yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte İzmir voleybolunun vitrinine güzel bir kulüp çıkardık. Güçbirliğiyle bu güzel kulübü daha büyük başarılara taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İzmirlilerin gösterdiği destekten dolayı da teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Bornova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title