Haberler

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup’ta Malatya Yeşilyurtspor, sahasında Adıyamanspor’u 1-0 yenerek, Malatya’yı 44 Malatyaspor’dan sonra temsil edecek ikinci takımı belirleyecek Play-Off maçını oynamaya hak kazandı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup'ta Malatya Yeşilyurtspor, sahasında Adıyamanspor'u 1-0 yenerek, Malatya'yı 44 Malatyaspor'dan sonra temsil edecek ikinci takımı belirleyecek Play-Off maçını oynamaya hak kazandı.

Mustafa Taşar'ın gelmesiyle müthiş bir çıkış yakalayan turuncu-beyazlı ekip son haftalardaki başarılı gidişatını ligin son maçında da sürdürdü.

Sahasında Adıyamanspor ile karşılaşana Malatya temsilcisi 90+2'nci dakikada Cihan Ak'ın ayağından bulduğu golle 1-0 galip gelip, Bölgesel Amatör Ligi 7'nci tamamladı. Yeşilyurtspor aldığı bu sonuçla Malatya Amatör Küme şampiyonu Demirspor ile Play-Off oynama şansı elde etti.

Yeşilyurtspor'da maç sonrası konuşan Teknik Sorumlu Mustafa Taşar, "Zorlu ve stresi bol süreçte elinden geleni terinin son damlasına kadar yapan futbolcularımı kutluyorum" dedi.

Demirspor ile Play-Off maçı oynayacaklarını hatırlatan Taşar, "Lig bitti bizim için artık önümüzde Demirspor maçı var. Futbolcularım üzerlerindeki sorumluluğun farkındalar. Burada yönetimimize de teşekkür ediyorum. Gerçekten zor bir süreçte maddi ve manevi takımın yanında oldular. Bizim için bu oyunu oynarken zevk almak önemli. Tabi bu kadar stresli maç oynayan bir takımın oyuncuları bunu yaptılar mı, evet kısmen de olsa yaptılar. Oyuncularım gerçekten çok kaliteli. Hem futbolculukları, hem kişilikleri. Kolay değil bu tür maçları iyi sonuçla tamamlayabilmek. İnşallah Demirspor'u da yenerek, bu işi tamamlarız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Taşar Adıyamanspor Malatyaspor Cihan Ak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title