Haberler

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Lig 3’üncü Grup’ta hafta sonu oynanacak Malatya derbisi öncesi grubun şampiyonluk yarışı veren ekibi 44 Malatyaspor’da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Bölgesel Amatör Lig 3'üncü Grup'ta hafta sonu oynanacak Malatya derbisi öncesi grubun şampiyonluk yarışı veren ekibi 44 Malatyaspor'da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Günü sabah yaptığı tek antrenmanla geçiren sarı kırmızılılarda sakatlığı süren Engin Bilici de takımla birlikte çalışmaya katıldı.

44 Malatyaspor'un Yardımcı Antrenörü Engin Beltekin yaptığı açıklamada, deplasmanda aldıkları 1 puanın kendilerini şampiyonluk yarışında tuttuğunu ifade etti.

Şanlıurfa'ya puan ya da puanlar için gittiklerini, kendileri için her puanın çok kıymetli olduğunu söyleyen Beltekin, "Bu yarışta her bir puanın ayrı değeri var. Liderle aramızdaki puan farkı 7. Tabi belki klasik olacak ama önümüzdeki maçlara bakacağız. Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız. Hedefimizi yakalamak düşüncesindeyiz. Ama gerçekçi olmak lazım, yukarıdaki takımlar daha da avantajlı. Üst sıralarda Dersimspor ve Kilis Belediyespor takımları var. Bu işlerde biliyorsunuz maddiyat çok önemli. Diğer takımlar 5-6 transfer yaptı. Biz sadece 1 oyuncu alabildik. Önümüzde 10 maç var. Bizim için hepsi final niteliğinde. Yukarıdakileri takip edeceğiz ama gerçekçi de olmak lazım ki biz onları kovalayacağız ve hata yapmalarını bekleyeceğiz" dedi.

Bu hafta oynayacakları Yeşilyurt maçıyla ilgili de konuşan Beltekin, "Bu hafta biliyorsunuz Malatya'nın Bölgesel Amatör Lig'deki iki takımı karşı karşıya gelecek. İnşallah herkesin hakkındaki sonuç ne ise maç o sonuçla biter" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Engin Bilici Malatyaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title