Haberler

44 Malatyaspor Hazırlıklarını Tamamladı

Güncelleme:

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Ligin 4. haftasında Pazar günü 15.00'da Yeşiltepe Stadı'nda Şehit Kamil Belediyespor ile karşılaşacak olan 44 Malatyaspor, Yeşiltepe 3 nolu sahada yaptığı taktik antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.

Ligde geride kalan 3 haftada 4 puan toplayan sarı kırmızılılar, Gaziantep temsilcisini yenerek, ligde çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

44 Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Barış Bingöl, lige iyi başlayamadıklarını ancak çıkışa geçeceklerini söyledi.

Ligin ilk 2 haftasında iyi futbol oynamalarına rağmen 5 puan kaybettiklerini ifade eden Bingöl, "Ligin ilk 2 haftasında 5 puan kaybetmiştik. İsmail Tekin hocamızın göreve gelmesiyle birlikte takımın havası değişti. Malatya Yeşilyurtspor ağlarına 3 gol bırakarak, ligin 3. haftasında 3 puanla tanıştık" dedi.

"KADROMUZ DAHA DA GÜÇLENDİ"

Bingöl, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini belirterek, "Geç.en sezon kadromuzda olup, takımdan ayrılan futbolcularımız vardı. Halil İbrahim Sultangazispor'a, Selim Dağ Erzin Belediyespor'a transfer olmuştu. Bu 2 oyuncumuz geri döndü. Bu oyuncularında takıma katılmasıyla kadromuz daha da güçlendi" ifadelerini kullandı.

"HER MAÇ FİNAL HAVASINDA"

Şehit Kamil Belediyespor ile bu hafta zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını kaydeden Bingöl, "Malatya Yeşilyurtspor karşısında aldığımız galibiyet takımdaki moralleri yükseltti. Önümüzde Şehit Kamil Belediyespor maçı var. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılıp, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bundan sonraki süreçte puan kaybına tahammülümüz yok. Bundan sonraki maçlar bizim için final havasında geçecek. İsmail Tekin nezaretinde yoluna devam eden takımımızın bundan sonra kolay kolay maç kaybedeceğine inanmıyorum" şeklinde konuştu.

"AMANİ'NİN OTURMA İZNİ SORUNUNU ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Bingöl, takımın forvet oyuncusu Amani'nin son durumuyla ilgili ise şu açıklamalarda bulundu; "Amani'nin oturma izninden dolayı bir sıkıntı yaşıyoruz. O sorunu çözmek için çalışıyoruz. Geçen yıl Fildişi'ne gitmişti bu nedenle oturma izniyle ilgili bir sıkıntı oluştu. Bu sorunu ortadan kaldırmak için yoğun bir mesai harcıyoruz. Amani takıma katılırsa bizim adımıza çok iyi olacak. Ama oturma izni sorununu halledemezsek, elimizde çok iyi oyuncularımız var. Amani'yi aratmayacak kapasitede futbolculara sahibiz." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

malatyaspor gaziantep malatya bingöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title