Haberler

Bal Ligi 11. Grupta Tekirdağ Haftayı Üç Puanla Kapattı

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 24.hafta mücadelesinde lider Tekirdağ Spor ile Ereğli Belediye Spor karşı karşıya geldi.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 24.hafta mücadelesinde lider Tekirdağ Spor ile Ereğli Belediye Spor karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda 3-1'lik skorla gülen taraf lider Tekirdağ Spor oldu.

Ereğli Belediye Spor kendi evinde ligde son 3 haftaya lider giren Tekirdağ Spor'u konuk etti. Tekirdağ Spor karşılaşmanın 5. Dakikasında Birol ile 1-0 öne geçerken, Ereğli Belediye Spor 31. Dakikada Oğuz Yalçın ile eşitliği sağladı. İlk yarı bu skorla sona ererken gol pozisyonlarında ikinci yarı rakibine üstünlük kuran Tekirdağ spor 64 ve 71. Dakikalarda Birol'un kaydettiği iki golle 90 dakikayı 3-1 tamamladı.

Tekirdağ bu skorla puanını 46'ya çıkartarak liderliğini sürdürürken, Ereğli Belediye Spor ise 28 puanda kalarak 8. sıradaki yerini korudu. Karşılaşma sonunda iki takım taraftarları bir birleri lehine tezahüratlarda bulunarak güzel görüntüler sahnelediler.

BAL ligi 11. Grupta lider Tekirdağ spor bitime 2 hafta kala kendisini takip eden ve şampiyonluk mücadelesi veren Kocaeli spor ile karşılaşacak. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title