Haberler

Baksifed Yönetimi Manavgat'ta Toplandı

Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneği, Antalya Organize Sanayici ve İş Adamları Derneği, Antalya İş Kadınları Derneği, Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği, Alanya Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin üyesi olduğu kısa adı BAKSIFED olan Batı Akdeniz Sanayi Ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısı Manavgat Sanayici İşadamları Derneği’nin ev sahipliğinde Manavgat’ta gerçekleştirildi.

Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneği, Antalya Organize Sanayici ve İş Adamları Derneği, Antalya İş Kadınları Derneği, Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği, Alanya Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin üyesi olduğu kısa adı BAKSIFED olan Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısı Manavgat Sanayici İşadamları Derneği'nin ev sahipliğinde Manavgat'ta gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan BAKSİFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve MASİAD Başkanı Turgay Akar ; "BAKSİFED, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) sınırları içerisinde yer alan iş adamları derneklerinin kendi aralarındaki iletişimi, dayanışmayı artırmak, ticari hayatlarına katkı sunmak, yörelerinin kalkınmasına ve sosyo-kültürel yapısına destek vermek amacıyla kurulmuştur. BAKSİFED; Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) çatısı altında bulunan bir federasyondur. Bu federasyon içerisinde Manavgatımızı en iyi şekilde temsil etmek amacı ile çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.

MASİAD dernek merkezinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısında, bundan sonraki dönemlerde her yörenin özelliklerine ilişkin toplantılar yapılması gerektiği ve toplantıların 45 günde bir yönetim kurulu üyelerinden herhangi birinin misafiri olarak yapılması gerektiği kararı alındı. Bu durumun iş adamları derneklerinin kendi aralarındaki iletişimi ve üyeleri arasındaki işbirliğini artırarak bir sinerjiye dönüşeceği noktasında vurgu yapıldı. Ayrıca TÜRKONFED tarafından organize edilen toplantı ve çalıştaylara toplu şekilde bölgemizi temsilen katılım sağlanması kararı alındı.

BAKSİFED Başkanı Ali Eroğlu; BAKSİFED Başkan Yardımcısı ve MASİAD Başkanı Turgay Akar'a ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. MASİAD Başkanı Turgay Akar da, dayanışmayı ve işbirliğini artıracak olan bu toplantıların Manavgat'a ve üyelerine katkı vereceğini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

BAKSIFED Yönetim Kurulu toplantısının ardından protokol ziyaretleri gerçekleştirildi. Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve MATSO Başkanı Ahmet Boztaş ziyaret edildi. Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e BAKSİFED ve çalışmaları hakkında bilgi verildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Manavgat Isparta Antalya Alanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title