Haberler

Bakkala Borçlanan Simitçi Çatıya Çıktı

Kozyatağı Bayar Caddesi'nde simitçilik yapan Bulut Heyder, bakkala olan bin lira borcunu ödeyemediği için intihara kalkıştı.

Kozyatağı Bayar Caddesi'nde simitçilik yapan Bulut Heyder, bakkala olan bin lira borcunu ödeyemediği için intihara kalkıştı. Çevredeki vatandaşlar aralarında 670 lira toplayarak Heyder'e verdi.

Olay, saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Simitçi olduğunu söyleyen ve Karabük'teki köyünde bakkala bin lira borcu olduğunu iddia eden Bulut Heyder, bir sitenin çatısına çıkarak intihar edeceğini söyledi. Kısa süre içinde olay yerine polis ve itfaiye ekibi ile bir ambulans geldi. Polisin Bulut Heyder'i ikna çabaları çabuk sonuç verdi ve Heyder çatıdan indirildi.

Sara hastası olduğu öğrenilen Bulut Heyder, sakinleşmesi için bir süre sitenin bahçesindeki banka oturtuldu. Heyder, bakkala bin lira borcu biriktiği için artık kendisini memleketi Karabük'e sokmadıklarını anlatarak, çocuklarını da 2 aydır göremediğini ifade etti.

Çevreye toplanan vatandaşlar ve bazı site sakinleri, ilaçlarını da alamadığını belirten Heyder'e yardım etmek amacıyla aralarında 670 lira para toplayıp, simitçiye verdiler.

Bu sırada, telefonla kızını arayan Bulut Heyder, kızı kendisiyle konuşmayınca, gözyaşlarını tutamadı. Simitçi, daha sonra polis ekibi tarafından ifadesi alınmak üzere Bostancı Polis Karakolu'na götürüldü.

YK(BB) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title