Haberler

Bakka Bültenin 4. Sayısı Çıktı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın “Batı Karadeniz’de Kalkınmanın Gündemi” sloganıyla hazırlanan kurumsal yayını BAKKA Bülten, 2015 yılının ilk sayısında kapsamlı içeriği ile paydaşlarına ulaşmak üzere hazırlandı.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın "Batı Karadeniz'de Kalkınmanın Gündemi" sloganıyla hazırlanan kurumsal yayını BAKKA Bülten, 2015 yılının ilk sayısında kapsamlı içeriği ile paydaşlarına ulaşmak üzere hazırlandı.

Faaliyete geçişinin 5. yılını geride bırakmaya hazırlanan BAKKA 5 yılını anlatan BAKKA Bülten'in 4. sayısını çıkardı. BAKKA tarafından yapılan açıklamada; "Ar-Ge ve İnovasyon" temasıyla hazırladığımız Ocak sayısında; Ar-Ge ve İnovasyon alanında hazırlanan Bölgesel İnovasyon Stratejisi ve Eylem Planı, I. İnovasyon Ödülleri programı ve İNOMER CEO'su Şirin ELÇİ ile yaptığımız röportaja; Güdümlü Proje Desteği, Doğrudan Faaliyet Desteği, Teknik Destek ve Mali Destek Programlarımızdan güncel gelişme ve değerlendirmelere, yatırım ortamı değerlendirme çalışmalarımızdan Kitakyushu City ile imzaladığımız Mutabakat zaptına, Güney Kore Teknik Çalışma ziyaretimizden Yönetim Kurulu Üyemiz Sedat NAMAL ile yaptığımız röportaja, alternatif turizm faaliyetlerinden siber güvenlik çalışmalarına ve ERASMUS+ 2015 proje teklif çağrısına kadar birçok konuya değindik ve siz değerli okuyucularımızın beğenilerine sunduk. Bültenimiz içerisinde özet bilgi sunduğumuz konular hususunda hazırladığımız sunum, tanıtım filmi ve dokümanların detaylarını QR kod uygulaması ile sizlere sunmaya ise bu sayımızda da devam ediyoruz. 4. Sayımıza ilişkin görüş ve önerileriniz ile yayınlanmasını istediğiniz yazı, çalışma ve başarılı proje örneklerini bulten@bakka.gov.tr adresi üzerinden yayın kurulumuza iletebilirsiniz" denildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Batı Karadeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title