Haberler

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde Patlama

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde patlama meydana geldi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde bu sabah meydana gelen patlama, hastanede büyük paniğe neden oldu.Patlama, Hastaneye bağlı Dr. Yıldırım Aktuna Nöroloji Kliniği’nin ikinci katındaki servis katında bu sabah saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Klinikte henüz bilinmeyen bir nedenle büyük bir patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre kantindeki gaz sıkışmasının yol açtığı ileri sürülen patlama nedeniyle binanın ikinci katındaki cam ve çerçeve yola savrulurken, bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Oluşan yoğun duman, sevk edilen itfaiye ekiplerince duman tahliyesi yapılırken, büyük bir gürültü ile gerçekleşen patlamanın ardından 2 katlı klinikte tedavi gören hastalar ve hastane personeli, hastane güvenliği ile itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. Tahliye edilen hastaların başka kliniklere nakledileceği kaydedildi.İlk bilgilere göre yaralı ya da can kaybının yaşanmadığı patlamada, hastane kliniğinde büyük çaplı maddi hasar oluştu.Emniyet yetkilileri, patlama ile ilgili inceleme ve soruşturma başlattı.

BAKAN MÜEZZİNOĞLU, HASTANEDEKİ PATLAMAYLA İLGİLİ KONUŞTU

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ndeki patlamanın, mutfak tüpünden kaynaklandığını, olayda herhangi bir yaralanma olmadığını söyledi.

Bakan Müezzinoğlu, Dr. Yıldırım Aktuna Nöroloji Kliniği’nin 2. katındaki servis bölümünde, bu sabah saat 05.30 sıralarında meydana gelen patlama sonrası, hastaneye gelerek incelemelerde bulundu. Gazetecilere açıklama yapan Müezzinoğlu, “Üst kattaki mutfakta, mutfak tüpünün patlaması sonrası oluşan bir hasar var. Ama herhangi bir hastamızda, hasta yakınında, çalışanımızda, herhangi bir sağlık sorunu ve yaralanma olmamıştır. Bir fiziki mekan tahribatı var. O katta bulunan 24 hastamız, bir alt kata ve diğer servislere yerleştirilmiştir. Onları ziyaret ettim, hepsi gayet iyi. Sabah o patlamayla, ‘bomba mı düştü?’ diye bir telaşeleri olmuş. Ama şu an hepsi sakin, sağlıklı, herhangi bir sorun yok. Hastanede yatan hastalarımıza ve çalışanlarımıza geçmiş olsun” dedi.

Yanına gelen bir hasta yakınının “Hastalarımız yataklarda değil, koltuklarda bekliyor” demesi üzerine ise Bakan Müezzinoğlu, “24 hastanın 12’sini ziyaret ettim. Hepsi yerleştiriliyor. Hepsine yatak buluyoruz” diye konuştu.Bakan Mehmet Müezzinoğlu, incelemelerinin ardından hastaneden ayrıldı.

SADIK KAHRAMAN-ALPER KORKMAZ

İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Yıldırım Aktuna Bakırköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title