Haberler

Bakırköy'deki Kalabalığa Polisten 'Grup Yorum' Müdahalesi

Güncelleme:

İstanbul Bakırköy'de izin verilmeyen Grup Yorum konseri için toplanan grup dağılmayınca polis, TOMA ile müdahale etti.

Bakırköy'de valilik tarafından izin verilmeyen Grup Yorum konseri için toplanan grup, polis engeli ile karşılaştı. Uyarılara rağmen dağılmayan gruba tazyikli su ve boyalı mermi ile müdahale edildi.

GRUPLAR, BAKIRKÖY HALK PAZARINA YÜRÜMEYE ÇALIŞTI

Bakırköy'de bugün yapılması planlanan Grup Yorum konserine İstanbul Valiliği tarafından izin verilmedi. İstanbul'un çeşitli bölgelerinde toplanan gruplar, konserin düzenlenmesi planlanan Bakırköy Halk Pazarı'na gitmeye çalıştı.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Bakırköy Adliyesi önünde toplanan yaklaşık 40 kişilik bir grup da polis engeli ile karşılaştı, Şarkı söyleyip halay çeken eylemciler, polisin tüm uyarılarına rağmen dağılmadı. Polis bunun üzerine gruba tazyikli su ile müdahale etti. Grup müdahalenin ardından ara sokaklara kaçarak dağıldı.

Öte yandan polis, müdahale esnasında çok sayıda eylemciyi gözaltına aldı.

POLİS ARAÇLARI TAŞLANDI

Konser için gelen gruplar İncirli Caddesi üzerinde polis araçlarını taşladı. Polis Özgürlük Meydanı'ndan sahile çıkan yol üzerinde bulunan kalabalık grupları dağıtmak için yoğun müdahalede bulunuyor.

POLİS SABAH SAATLERİNDE GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Valiliğin kararına rağmen konserin yapılacağı yönündeki çağrılarıyla yapılması üzerine konser alanı olan Bakırköy Halk Pazarı ve çevresinde polis sabah saatlerinden itibaren sıkı önlem aldı. Bakırköy Adalet Sarayı'nın yanındaki konser alanına giden bazı yollar tamamen, bazı yollar da kısmen trafiğe kapatıldı. Konserin yapılacağı alanın girişlerine polis bariyerleri konuldu.

VALİLİĞİN YAZISI

Valiliğin konser organizatörlerine gönderdiği tebligatta, "Bahse konu etkinliğin toplumun tepkisine yol açarak infial uyandırabileceği, kitlesel tepki ve provokatif eylemlere mahal verebileceği şeklinde duyumlar alınmıştır. Kamu güvenliği ve esenliğinin bozulmaması amacıyla, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi uyarınca konser düzenlenmesi uygun görülmemiştir" ifadelerine yer verilmişti.

İşte Bakırköy'den kareler:















Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bakırköy Adliyesi Grup Yorum İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (119)

Ankara:

Savcimizin olumunu mu kutluyor adiler? sonuna kadar tomalarin arkasindayiz. !!!!

205
40
yanıtYanıtla
nefret:

Hangi akla hizmet konsere izin vermiyorsun sen kukla vali? Siz kimsiniz, bizim hayatimizi yasaklarla belirliyorsunuz? Defolun basimizdan artik!

28
161
yanıtYanıtla
Kemal:

Izin verilmeyen şeyi niye yapmak istiyorsunuz ortalığı karıştırmakmı istıyorsunuz imansızlar

84
35
yanıtYanıtla
semra kaynanamobilWeb@haberler.com:

Hain devlet

19
99
yanıtYanıtla
Demokrat:

Ayakkabı Kutusunun yetişdirdiği muhteşem polisimize bakın, ne güzelde kadınlara ve çocuklara saldırmasını bilir.

21
87
yanıtYanıtla
HALKmobilWeb@haberler.com:

Yasakçı zihniyet akp kaybedecek

21
83
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİmobilWeb@haberler.com:

AKP BİLEREK PROVOKASYON YARATİYOR. GRUP YORUM MİLYONLARİN KATİLDİGİ KAC KONSER DUZENLEDİ HİCBİRİNDE OLAY CİKMADİ. AKP SECİME GİDERKEN BİLEREK KAOS KARGASA YARATMAK İSTİYOR. DUN AGRİDADA AYNİ OYUNU SERGİLEDİLER KOYDE KONSER DUZENLENECEK ONLARCA TABUR ASKERİ SEVK EDEREK ORTAMİ PROVAKE ETTİ. ONA YAKİN İNSAN ASKERLER TARAFİNDAN KATLEDİLDİ. ASKERİN NE İSİ OLUR ALANDA TSK DE AKP NİN KİRLİ OYUNLARİNİN PARCASİ OLUYOR.

86
11
yanıtYanıtla
HALKINGUCUmobilWeb@haberler.com:

Yasakçı zihniyet akp kaybedecek yazık konserden korkuyor hükümet

20
73
yanıtYanıtla
İnsan:

AKP yandaşlarının yaptıkları bu ülkede komik bir tiyatro sahnesinden başka birşey anlam ifade etmiyor.

18
72
yanıtYanıtla
Hasan karaMobil-IOS:

Teröristlere yol vermeyin

75
14
yanıtYanıtla
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title