Haberler

Pursaklar'da Bakıma Muhtaç Köpekleri de Çaldılar

Güncelleme:

Pursaklar'da bir eve giren hırsızlar, bazı eşyaların yanı sıra kör ve bakıma muhtaç 4 köpeği de çaldı.

Pursaklar'da bir eve giren hırsızlar, bazı eşyaların yanı sıra bakıma muhtaç 4 köpeği de çaldı.

Ev sahibi Şehnaz Dokuz, yaptığı açıklamada, Pursaklar Sirkeli Mahallesi'ndeki müstakil evine pencereden giren hırsızların, evdeki bazı elektronik eşyalar ile "Pekines, Pug, Sosis ve Yorkshire Terrier" cinsi 4 köpeği çaldığını belirtti.

Çalınan köpekleri bakıma muhtaç halde sokakta bulduğunu ve uzun zamandır evinde beslediğini ifade eden Dokuz, köpeklerinin çalınmasından büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

Dokuz, köpeklerin 3 tanesinin kör, diğerinin de çok yaşlı olduğunu belirterek, "Çocuklarımı çalanlara sesleniyorum; Sizden şikayetçi olmayacağım. Çocuklarım dışında, çaldığınız her şeyi helal edeceğim. Yeter ki yavrularımı bana ulaştırın. Hayvanların hepsi rahatsız. Bakıma muhtaçlar. Para edeceklerini düşünmüyorum" dedi.

-Getirene para ödülü-

Köpeklerinin sokağa terk edilmesinden endişe ettiğini dile getiren Dokuz, hayvanları getirene 2 bin lira ödül vereceğini kaydetti.

Öte yandan, Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri de hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. Polis, çevredeki evlerin güvenlik kamerası görüntülerinden hırsızlara ulaşmaya çalışıyor. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Pursaklar Sirkeli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title