Haberler

Bakıcısız Üç Ay İdare Edebildim!

Güncelleme:

Güzide Duran, Kızım Selin doğduğunda "Hiçbir zaman yardımcım olmayacak" demiştim ama sadece üç ay idare etti.

Türkiye'nin en ünlü mankenlerinden Güzide Duran, beş yıl önce mimar Adnan Aksoy'la evlendikten sonra podyumlara veda etmişti.

Dört yıl önce kızı Selin'i kucağına alan ünlü manken, beş ay önce de oğlu Emir'i dünyaya getirdi.

Duran, uzun bir aradan sonra ilk kez Mercedes-Benz: Fashion Week İstanbul kapsamında modacı Özgür Masur'un defilesinde boy gösterdi.

Güzide Duran; InStyle dergisinden Pınar Çelikel'le annelik, evlilik, moda ve podyum üzerine sohbet etti:

Podyumu bırakma kararını isteyerek verdim. Eşimle ve arkadaşlarımla daha çok vakit geçirmek istedim.

Ayrıca çok yorulmuştum; çocuk da çok vakit alıyordu.

Evlenince podyuma çıkmadım ama '10 Kadın' isimli programda yorumculuk yaptım. İki yıl önce de eşimle Cafem'o isimli cafeshop konsepti oluşturduk. İlk mağaza İstinye Park'ta açıldı.

Şu anda kendimi yeniden podyumda görmek istedim; özledim.

Özgür Masur defilesinde podyuma çıktım. Artık güzel işlerde podyuma çıkmak istiyorum; tercihen yurt içinde.

Çünkü çocuklarımı bırakamam.

İKİ ÇOCUK HİÇ KOLAY DEĞİL

Selin doğduğunda, 'Hiçbir zaman yardımcım olmayacak. Ben tek başıma bakacağım' havasına girdim ama üç ay idare edebildim. Üç ayın sonunda aynaya baktığım zaman ben, ben değildim. Şu anda yine çocuklarımla büyük ölçüde ben ilgileniyorum ama yardımcım var.

Benim de her anne gibi endişelerim oluyor ama rahat olup çalışıp çocukları çok sıkmıyorum.

İki çocuk hiç de kolay değil. İlk çocuk da bu duruma zor alışıyor.

POSTAL BENDE DAHA 'COOL' DU

Modayı seviyorum. Bir dergiye baktığım zaman kendimden geçtiğim oluyor.

Bütün yazı parmak arası terlikle, kışı da postalla geçirebilirim. Giyinmek için ekstra bir çaba sarf etmiyorum.

Bence insan ne kadar doğal olursa, o kadar güzel görünür.

Boyum çok uzun olduğu için istediğim halde topuklu ayakkabılar giymiyorum. Bir jean'in altına postal giymek bende daha 'cool' duruyor.

#Sayfa#

GÜZİDE'NİN GÜZELLİK SIRLARI

ŞİMDİLİK BOTOKS YOK

Yüzümde botoks falan yok. Bir doktor, "Elmacık kemiklerin çok belirgin, gözlerin de gülen gözler olduğu için buna ihtiyacın yok" dedi. 40 yaşından sonra ufak ufak bir şeyler yaptırabilirim. Şimdilik rahatsız olmuyorum.

CİLDE ÖZEL BAKIM ŞART

Cildimle ilgili sorun yaşadığım dönemler de oldu. Ama zamanla ona nasıl davranmam gerektiğini öğrendim. Sabah akşam cildimi mutlaka köpükle yıkıyorum. Özellikle eczane ürünleri kullanmaya özen gösteriyorum. Nemlendirici uyguluyorum. Benim için makyajla uyumak hiçbir zaman söz konusu değildir.

HAFİF BRONZLUĞU SEVERİM

Bronz tene de bayılıyorum ama abartıya kaçmamak şartıyla. Çok aşırı yanmak artık bana çok doğal gelmiyor. Yaz günlerinde koruma faktörü 16 olan ürünler kullanıyorum. Hafif bronzluğu; sağlıklı ve güzel buluyorum.

SPORSUZ OLMAZ

Şu anda oğlum Emir'e süt verdiğim için spor yapmıyorum. Ancak bu dönem biter bitmez hemen spor yapmaya başlayacağım. Benim için en uygun sporun kardiyo olduğunu düşünüyorum. Ben ağırlık filan çalışmıyorum. Doğumlardan sonra kısa sürede kilo vererek forma girmemin sırrı; yıllarca düzenli spor yapmış olmamdır.

DESTEK OLURSAN EVLİLİK SÜRER

Adnan bana her zaman destek oldu. İlk çıkmaya başladığımızda bile işimle ilgili engelleyici bir tavrı olmadı. İnsan, evlendikten sonra ister istemez belirli şeylere bir çizgi koyuyor. Bunun eşimle ilgisi yok; benimle ilgili bir durum.

Eşimin başka bir dünyası, başka bir işi var. Ayrıca kendine özgüveni öylesine yüksektir ki, dedikoduları dert etmez. Zaten birbirine destek olabiliyorsan o evlilik sürer. "Şunu giyemezsin, şuraya gidemezsin" gibi söylemlerle evlilik yürümez. Çok şükür bizde öyle bir şey yok.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Mercedes Benz Güzide Duran Adnan Aksoy Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title