Haberler

Bakanlıktaki Çay Ocağında Birlikte Çalıştığı Kadını Bıçakladı

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bakanlığın çay ocağında çalışan F.D isimli bir kişinin, birlikte çalıştığı kadın G.Ç.yi bıçaklaması olayıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Bakanlık AÇIKLAMA YAPTI

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bakanlığın çay ocağında çalışan F.D isimli bir kişinin, birlikte çalıştığı kadın G.Ç.'yi bıçaklaması olayıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında Bakanlığımız merkez binasında bugün sabah saatlerinde meydana gelen adli bir olayla ilgili haberler yer almıştır. Bu çerçevede; kamuoyunun doğru bilgilendirilmesini sağlamak üzere, aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Bakanlığımıza hizmet veren özel bir şirket mensubu iki çalışan arasında henüz sebebi belirlenemeyen bir tartışma yaşanmıştır. F.B isimli çay ocağı çalışanı aynı yerde hizmet veren G.Ç ile tartışmıştır. Tartışma sırasında F.B., çay ocağında bulunan bıçakla G.Ç'yi yaralamıştır. Olaya bakanlığımız güvenlik personeli, doktor ve sağlık personeli ilk müdahaleyi yapmıştır. Yaralı G.Ç., derhal ambulansla hastaneye kaldırılmış, F.B ise güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alınmıştır. Hastaneye kaldırılan G.Ç., burada tedavi altına alınmıştır" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title