Haberler

Bakanlıklara Ait Atama Kararları

Başbakan Yardımcılığı, Adalet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Milli Eğitim, Milli Savunma, Orman ve Su İşleri, Sağlık ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Başbakan Yardımcılığı, Adalet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Milli Eğitim, Milli Savunma, Orman ve Su İşleri, Sağlık ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre; Başbakan Yardımcılığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Vakıflar Meclisi Üyeliğine Mikdat Yetim, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine (Hazine) Hayrettin Demircan, Hazine Müsteşarlığı Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürlüğüne Kamu Finansmanı Genel Müdür Yardımcısı Hakan Tokaç atandı. Samsun Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Ozat ise başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Üçüncü Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine Mehmet Özbay, Adli Tıp Kurumu Birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine Bülent Şam, Adli Tıp Kurumu İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Radyoloji Üyeliğine Ajda Ağırbaş, Adli Tıp Kurumu Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine Lokman Başer, Adli Tıp Kurumu Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine Müfit İris getirilirken, Adli Tıp Kurumu İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Göğüs Cerrahi Üyesi Adalet Demir görevden alındı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı I. Hukuk Müşavirliğine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi I. Hukuk Müşaviri Yaşar Güçlü, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliğine Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Başkan Yardımcısı Cevdet Ceylan, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Cenk Şen atandı.

Dışişleri Bakanlığı Enformasyon Genel Müdür Yardımcılığına Tanju Bilgiç, Dış Politika Danışma Kurulu Üyeliğine ise Büyükelçi Bakanlık Müşaviri Gürcan Balık getirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro İzmir Bölge Müdürlüğüne Tapu ve Kadastro Diyarbakır Bölge Müdürü Habil Oğan, Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürlüğüne Tapu ve Kadastro Elazığ Bölge Müdürü Tamer Taşkıran, Tapu ve Kadastro Elazığ Bölge Müdürlüğüne Tapu ve Kadastro Gaziantep Bölge Müdürü Kemal Taşdemir, Tapu ve Kadastro Eskişehir Bölge Müdürlüğüne Tapu ve Kadastro Van Bölge Müdürü Cevdet Kılıç, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürlüğüne Turan Gülten atanırken, Tapu ve Kadastro İzmir Bölge Müdürü Burhan Usta ile Yozgat Bölge Müdürü Ömer Şahingöz başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Sami Çebi, Maden İşleri Genel Müdür Yardımcılığı'na Adnan Köse, Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Feridun Alak getirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Ragıp Bingöl atanırken, Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Akalın başka bir göreve atanma üzere görevden alındı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Muş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Ergün Çolakoğlu getirildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğüne İsmail Kalender, GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne Fikret Erol, Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne Gümrük ve Ticaret Başmüfettişi Muharrem Murat, Tunceli Ticaret İl Müdürlüğüne Cevat Salman atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdür Yardımcılığına Başmüfettiş Ali Atlıhan, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne İbrahim Sudak, Müfettişlik görevlerine Müfettiş Yardımcıları Aysun Altunbaş ile Çiğdem Özdemir, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğüne Bakanlık Müşaviri Hamdi Turşucu getirilirken, Bakanlık Müşaviri Abdulkadir Yıldız ile Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziver Kaplan başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı.

Milli Eğitim Bakanlığı Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Bilal Yılmaz, Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Hüseyin Güneş, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ali Tatlı, Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Levent Yazıcı, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Saim Kuş, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ahmet Yurtman, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne İbrahim Çavuşoğlu, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yusuf Cengiz atandı.

Milli Savunma Bakanlığı Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdür Yardımcıları Adnan Atıcı ile İlhan Akdeniz başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alınırken, yerlerine Mehmet Sait Demirci ile Faruk Yenal atandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Müsteşar Yardımcısı Mehmet Bahaettin Kaptan, Konya Orman Bölge Müdürlüğüne Bekir Karacabey, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne İbrahim Ergüven, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü İzmir 2. Bölge Müdürlüğüne Kars 24. Bölge Müdürü Hayati Çelenk getirildi.

Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığına Eyüp Gümüş, Bakanlık Müşavirliğine Ahmet Burak Yaşar getirilirken, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Bakanlık Müşaviri Yaşar Duran Aytaş atandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Sosyal Güvenlik Kurumu Türkiye Yozgat İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

ALİ OSMAN:

DOLDURUN YANDAŞLARI

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title