Haberler

Bakanlığa Yürümek İsteyen Gruba Polis İzin Vermedi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndaki toplu sözleşme görüşmelerini protesto için bakanlığa yürümek isteyen gruba polis müdahale ederken, 2 kişi gözaltına alındı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndaki toplu sözleşme görüşmelerini protesto için bakanlığa yürümek isteyen gruba polis müdahale ederken, 2 kişi gözaltına alındı.

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) ve Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) üyesi eylemciler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na yürümek için Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi (AŞTİ) karşısında toplandı. Grup, buradan bakanlığa yürümek isteyince polis grubun önünü kapattı. Eylemciler, yürümekte ısrarcı olunca polis biber gazıyla gruba müdahale etti. Yaşanan müdahale sırasında 2 kişi gözaltına alındı.

Kortej düzeniyle yürüyüşüne izin verilmeyen eylemciler, üçerli ve beşerli gruplar halinde kaldırımdan yürüyerek bakanlığa ulaştı. Bakanlık önünde KESK Eş Genel Başkanı Lami Özgen ve DİSK'e bağlı Tüm Emekliler Sendikası (EMEKLİ-SEN) Genel Başkanı Veli Beysülen, toplu sözleşme taleplerini dile getiren açıklamalarda bulundu.

Daha sonra Lami Özgen başkanlığında KESK üyesi bir grup bakanlıktaki toplu sözleşme görüşmelerine katılmak için bakanlığa girdi. DİSK üyesi iki kişi de görüşmelere girmek istedi. Ancak girişlerine bakanlığın özel güvenlik görevlileri, randevuları olmadığı gerekçesiyle izin vermedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu Lami Özgen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title