Haberler

Bakanlar Kurulu Toplantısı Başladı

Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı.

Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı.

Bakanlar Kurulu toplantısı, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Çankaya Köşkü'nde başladı. Toplantının en önemli başlığının 'Suriye'deki IŞİD hedeflerine yönelik operasyonlar' olması bekleniyor.

Türkiye'nin Suriye'deki IŞİD hedeflerine yönelik operasyonları sürerken, operasyonlarda kullanılması beklenen Adana'da İncirlik Üssü'nün ne zaman kullanıma açılacağı merak ediliyor. İncirlik Üssü'nün kullanıma açılması için Bakanlar Kurulu kararı gerekirken, konunun bugünkü toplantıda ele alınması bekleniyor. Türkiye'nin İncirlik Üssü'nü kullanıma açmasıyla ABD, IŞİD'e karşı hava operasyonlarının alanını genişletebilecek.

Toplantıda, terör örgütü PKK ve gençlik yapılanması YDG/H, DAEŞ ile DHKP/C'nin de aralarında bulunduğu terör örgütlerine yönelik operasyonların da ele alınması bekleniyor.

Türk Hava Kuvvetleri Kuzey Irak'taki PKK hedeflerine yönelik operasyonların da Bakanlar Kurulu'nun gündeminde ele alınacağı belirtiliyor.

Öte yandan, sınır güvenliği de ele alınacak bir başka başlık olacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Davutoğlu İncirlik Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title