Haberler

Bakanlar Kurulu Toplandı

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Başbakanlık Yeni Bina'da toplandı.

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Başbakanlık Yeni Bina'da toplandı. Bakanlar Kurulu'nun ana gündem maddesini ise Fransa oluşturuyor.

Başbakanlık Yeni Bina'da toplanan Bakanlar Kurulu'nun gündeminde önemli konular var. Fransa'nın sözde Ermeni soykırımını inkar edenlere ceza uygulanmasını sağlayan yasayı onaylamasının ardından bu ülkeye yönelik uygulanacak yaptırımların Bakanlar Kurulu'nda masaya yatırılması bekleniyor. Fransa'nın aldığı bu karara karşı uluslararası bütün hukuki yolların aranacağı toplantıda, Fransa'yla ilgili alınacak kararlar geçici değil kalıcı kararlar olacak. Ayrıca, Fransa'nın Türkiye Büyükelçisi'nin geri

çekilmesinin yanı sıra İsrail'le olduğu gibi bu ülkeyle de ilişkilerin en alt seviyeye indirilmesi de Bakanlar Kurulu'nun gündeminde ele alınacak konular arasında.

Bakanlar Kurulu'nda ayrıca Suriye ve Irak'taki gelişmeler de derinlemesine masaya yatırılacak. Aile içi şiddet konusunda mülki amirlere verilen yetki, terörle mücadelede gelinen son nokta ve SGK ile eczacılar arasında yaşanan ilaç krizi de Bakanlar Kurulu'nun gündemindeki diğer konular arasında yer alıyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Fransa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title