Haberler

Bakanlar Eker ve Yılmaz Bismil'de

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın Bismil ziyaretinden detaylar Bakanlar Eker ve Yılmaz Bismil'de- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker: "Çözüm Süreci'nin kalıcı barışa dönüşmesi, AK Parti'nin çok güçlü bir şekilde parlamentoda bulunmasıyla mümkündür"- Kalkınma Bakanı Yılmaz: "7 Haziran'dan sonra da Çözüm Süreci'ni AK Parti devam ettirecek ve sonuçlandıracak" Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Çözüm Süreci'nin kalıcı barışa dönüşmesi AK Parti'nin çok güçlü bir şekilde parlamentoda bulunmasıyla mümkündür" dedi.Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile Bismil ilçesinde AK Parti seçim bürolarının açılışına katılan Bakan Eker, burada yaptığı konuşmada, ilçede son yıllarda kurulan seralarda yetişen ürünlerin, bölgenin yanı sıra artık Akdeniz bölgesinde de satışa sunulduğunu söyledi.Çözüm Süreci'nin en büyük siyasi taşıyıcısının AK Parti olduğunu belirten Eker, zorbalık peşinde olanların barış ve huzur getiremeyeceğini kaydetti."Hükümetimize kurulan tuzakların, sayın Cumhurbaşkanımıza yapılan saldırıların sebebi Çözüm Süreci'dir" diyen Eker, şunları kaydetti: "Çözüm Süreci'nin kalıcı barışa dönüşmesi, AK Parti'nin seçimde çok güçlü bir şekilde parlamentoda bulunmasıyla mümkündür. Bunu istemeyenler, bütün güçlerini, paralel ve yatay kuvvetlerini, nerede ne varsa hepsini topluyorlar. Düne kadar küfür ettikleri ve meclisten kovmaya çalıştıkları insanların, herkesin bütün gücünü toplayıp, AK Parti'nin yükselişine engel olmaya çalışıyorlar. İnşallah bu tuzağı boşa çıkaracaksınız."Bakan Eker, huzur, barış ve kardeşliği tesis etmeye çalıştıklarını ancak bazılarının barışı sabote etmeye çalıştığını vurgulayarak, bu oyunu bozmak için AK parti'ye oy verilmesi gerektiğini işaret etti.- "Özgürlük ve barış getirdi"Kalkınma Bakanı Yılmaz ise AK Parti'nin Türkiye'de önemli yatırımları ve hizmetleri gerçekleştirdiğini belirterek, "Hepsinden önemlisi özgürlük ve barış getirdi. Kim ne derse desin, gizlemeye çalışırsa çalışsın Çözüm Süreci'ni bugüne AK Parti getirdi. İnşallah 7 Haziran'dan sonra da Çözüm Süreci'ni AK Parti devam ettirecek ve sonuçlandıracak" ifadelerini kullandı.Bakanlar Eker ve Yılmaz, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Cevdet Yılmaz Ak Parti Bismil Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title