Haberler

Bakanlar Çelik, Albayrak ve Eroğlu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bakanlar Faruk Çelik, Berat Albayrak ve Veysel Eroğlu'nun uçaktan inişi ve protokol ile selamlaşması Bakanların GAP Havaalanı'ndan çıkışı Bakanların araçlarına binişi Bakanlar Çelik, Albayrak ve Eroğlu, Şanlıurfa'da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik: "İnşallah Güneydoğu'daki enerji ve su sorununu çözeceğiz.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bakanlar Faruk Çelik, Berat Albayrak ve Veysel Eroğlu'nun uçaktan inişi ve protokol ile selamlaşması

Bakanların GAP Havaalanı'ndan çıkışı

Bakanların araçlarına binişi Bakanlar Çelik, Albayrak ve Eroğlu, Şanlıurfa'da

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik:

"İnşallah Güneydoğu'daki enerji ve su sorununu çözeceğiz. Çiftçilerimizin mağdur olmasını istemiyoruz"

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Güneydoğu'da enerji ve su sorununu çözeceklerini belirterek, çiftçilerin mağdur olmasını istemediklerini söyledi.

Bakan Çelik, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile bazı programlara katılmak üzere özel uçakla Şanlıurfa'ya geldi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi tarafından GAP Havaalanında karşılanan bakanlar Çelik, Eroğlu ve Albayrak'a bir grup çiftçi de sevgi gösterisinde bulundu.

Çiftçilerin karşılamada, "elektrik sorunumuzu çözün" talebini iletmesi üzerine Bakan Çelik, bugün ilgili bakanlarla Şanlıurfa'da geniş kapsamlı toplantı yapacaklarını söyledi. Çelik, "İnşallah Güneydoğu'daki enerji ve su sorununu çözeceğiz. Çiftçilerimizin mağdur olmasını istemiyoruz." dedi.

Bakanların öğlenden sonra GAP Tarımsal Araştırma Merkezi'nde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çiftçilerin de katılımıyla geniş kapsamlı toplantı yapması planlanıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Berat Albayrak Veysel Eroğlu Faruk Çelik Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title