Haberler

Bakan Zeybekci'yi Protesto Eden Şahsı Linç Edilmekten Bakan Korudu

Bakan Zeybekci'yi protesto eden şahsı linç edilmekten bakan korudu

AYDIN - Bir dizi ziyaret ve program dolayısıyla Aydın'ın Nazilli ilçesinde bulunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, bir vatandaşın protestosu ile karşılaştı. Protestocu şahsın üzerine yürüyen vatandaşları Bakan Zeybekci durdururken, şahıs güvenlik gerekçesi ile polis nezaretinde olay yerinden uzaklaştırıldı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Nazilli Belediye Meydanı'nda halkı hitap ettiği sırada kalabalık arasındaki bir vatandaş, "Doğruları konuşun. Doğru söylemiyorsunuz. İnadına hayır" diye bağırmaya başladı. Bu sırada vatandaşın üzerine yürüyüp linç etmek isteyen kalabalığa seslenen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Şahsı sakın saldırmayın, dokunmayın. Ona prim vermiş olursunuz. Bunu mutlaka para ile tutmuşlardır" diyerek vatandaşların sakin olmasını istedi.

Bu sırada bölgede bulunan polisler tarafından alandan alınan protestocu şahıs güvenlik gerekçesi ile meydana yakın bir dükkana alındı. İsminin Ali K. olduğu öğrenilen şahıs polisler tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Nazilli Aydın Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title