Haberler

Bakan Zeybekci, Serinhisar Parkı'nı Açtı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde geçen Mayıs ayı sonunda temeli atılan Serinhisar Parkı ve Meydanı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katıldığı törenle açıldı.

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde geçen Mayıs ayı sonunda temeli atılan Serinhisar Parkı ve Meydanı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı törenle açıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Serinhisar Belediyesi işbirliğinde yapımına başlanan Serinhisar Parkı ve Meydanı, tamamlanarak hizmete açıldı. Geçen Mayıs ayında temeli atılan tesisin açılış törenine, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, eserin ortaya çıkmasında büyük desteği olan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye teşekkür etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolon ise, 30 Mart seçimleri öncesinde verdikleri sözü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Denizli'de ne varsa ilçelerde de o olacak söylemimizi tekrarlıyoruz. Denizli'deki her güzelliği ilçelerde de yaşatacağız" dedi.

Başkan Zolan, "Serinhisar bize güvendi ve bize verdiği emaneti biz de onlara hizmet ederek geri ödüyoruz. Burada herkes çok güzel vakit geçirecek, genci, yaşlısı, çocuğu, kadını burada huzur ve rahatı birlikte yaşayacak. Bu parkın yapımında bizim desteğimizin yanında Serinhisar Belediye Başkanımızın da büyük gayretleri var. Burada bulunan dükkanları ve meydanın oluşması için büyük çaba harcadı. Kendisini bu konuda ki gayretlerinden dolayı kutluyorum. Bundan sonraki Meclis toplantısında bu parkı Serinhisar Belediyemize aktaracağız. İşletmesi ve buradan gelecek gelirler Serinhisar'da kalacak" diye konuştu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, güzel ve anlamlı bir günde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Nereden nereye? Bundan 1 sene önce şurada durup baksaydık, burada güzel bir parka bakan bir meydan olacak diye şöyle fotomontaj yapsaydık, inanır mıydınız? Tabi ki inanırdınız, çünkü 'bunlar söz verdi mi yapar' diyorsunuz değil mi? 'Dinar, Nazilli ve Buharkent'e özenen Denizli'yi Ege'nin vizyon kenti yapacağız' dedik, oldu mu? Teleferik yaptık, Türkiye'de olmayan bir yer yaptık. Bizden ne istedilerse Bakanlık olarak gerekeni yapıyoruz. 2004'de geldiğimizde 'Denizli Ege'nin vizyon kenti ve parlayan yıldızı olacak' dediysek bunun için elimizden geleni yaptık. 'Denizli her alanda lider şehirlerden biri olacak' dedik ve oldu" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Serinhisar Parkı ve Meydanı'nın açılışı dualarla yapıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yüksel Osman Zolan Serinhisar Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title