Haberler

Bakan Zeybekci: "Sayın Baykal, 16 Nisan'da Gümbür Gümbür Bir 'Evet' Çıkacak, Şimdiden Bunu Aklında...

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın ifadelerine ilişkin, "Sayın Baykal, 16 Nisan'da gümbür gümbür bir 'evet' çıkacak, şimdiden bunu aklında tut. Ama 'evet' çıktığı için ecdadın düşmanı denize döktüğü gibi de sevinmeyeceğiz.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın ifadelerine ilişkin, "Sayın Baykal, 16 Nisan'da gümbür gümbür bir 'evet' çıkacak, şimdiden bunu aklında tut. Ama 'evet' çıktığı için ecdadın düşmanı denize döktüğü gibi de sevinmeyeceğiz." dedi.

Zeybekci, Çameli ilçesinde pazar yeri yanında düzenlenen temel atma ve toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, koalisyon dönemlerinin Türkiye'nin kayıp yılları olduğunu söyledi.

Türkiye'de siyasetin 16 Nisan'dan rahatlayacağını, artık uzlaşmacı bir siyasetin gündemde olacağını ifade eden Zeybekci, herşeye "hayır" diyen anlayışın tarihe gömüleceğini belirtti.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın, "Hayır çıkarsa düşmanı denize dökmüş gibi sevineceğiz" sözlerine dikkati çeken Zeybekci, şöyle konuştu:

"Sayın Baykal 16 Nisan'da gümbür gümbür bir 'evet' çıkacak, şimdiden bunu aklında tut. Ama evet çıktığı için ecdadın düşmanı denize döktüğü gibi de sevinmeyeceğiz. Bu millet için hayırlı bir iş olmuş, bu millet özgürlüğüne kavuşmuş, büyük bir hastalıktan kurtulmuş, bu ülkenin geleceğinin önü açılmış, artık çocuklarımızın geleceği, istiklali ve istikbali kurtulmuş, Türkiye, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği o muasır medeniyet hedefine durmaksızın, artık bir daha asla geri dönmeksizin ilerleyecek diye sevineceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi senin zihniyetinde olanlardan kurtulacağı için sevineceğiz."

Bu referandumda CHP'nin normal yollardan iktidara gelebilmesinin önünün açılacağını kaydeden Zeybekci, "Buna da 'hayır' diyorsanız 16 Nisan'da CHP'nin ve Türk siyasetinin sizden kurtulmuş olmasından dolayı Allah şahittir ki çok sevineceğiz." ifadelerini kullandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi tarafından yapılan 23 tesisin temel atma ve açılışının yapıldığı törene MHP Çameli İlçe Başkanı Murat Genç de katıldı.

Zeybekci, daha sonra Serinhisar ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek halk oylamasında 'evet' için destek istedi.

MHP Serinhisar İlçe Murat Kıranta'nın da konuştuğu tören sonrası Bakan Zeybekci, MHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Deniz Baykal Antalya Çameli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title